FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - CFR CLUJ 1-1

Porumboiu se crede în ”Cîrtiţa”! ”Blatistul” lui e prieten cu CFR-iştii!

Adrian Porumboiu l-a criticat dur pe Marius Constantin după Vaslui - CFR Cluj 1-1
Adrian Porumboiu l-a criticat dur pe Marius Constantin după Vaslui - CFR Cluj 1-1

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 12:52

Patronul Vasluiului păstrează tradiţia suspiciunilor. După egalul de aseară, cel bănuit e Marius Constantin, gafeur la golul clujenilor şi autor al unui fault de penalty nesancţionat de arbitrul Tudor.


Adrian Porumboiu nu mai are încredere în nimeni. A schimbat antrenori şi zeci de jucători din cauza asta şi vede mereu conspiraţii împotriva lui lucrate de arbitri şi de conducerea CCA. Cel mai nou nume de pe "lista trădătorilor" e Marius Constantin. Fostul rapidist a greşit la golul cu care Ronny a deschis scorul, plasîndu-se prost, la 3 metri de atacantul ardelenilor. "O eroare gravă, fiindcă Marius avea un singur atacant de marcat, deci misiunea lui ar fi trebuit să fie uşoară", a comentat Sorin Cîrţu la DigiSport, în pauza meciului.

Constantin a continuat şi în restul partidei prestaţia pe care o avusese în prima repriză, adică a alternat intervenţiile foarte bune cu gafe decisive. L-a faultat pe Hora în careul propriu, cu 5 minute înaintea finalului. Arbitrul Tudor n-a văzut însă penalty-ul. "Să nu creadă el că ne păcăleşte astfel!", a reacţionat Porumboiu după meci, fără să pronunţe numele apărătorului.

Are conexiuni cu oficialii celor de la CFR
Dar Marius e suspectat din cauza relaţiei apropiate pe care o are cu conducerea lui CFR. Director sportiv la Cluj e Răzvan Zamfir, fostul impresar al fotbalistului Vasluiului! Zamfir a şi negociat transferul transferul lui Constantin la CFR cînd fundaşul se afla sub contract cu Rapidul, fără ca tranzacţia să se mai producă. Şi Porumboiu l-a mai acuzat pe oficialul ardelenilor, la sfîrşitul anului trecut: "CFR îl are acolo pe Răzvan Zamfir, cunoscut că este blătuitor. El mai e şi impresar, pe deasupra! La un meci al Vasluiului, îmi luase un jucător deoparte, ca să-l impresarieze! Escroc! A povestit şi Becali că în 2005 s-a oferit Zamfir să-i cumpere un meci al Stelei la Braşov".

7 meciuri are Constantin (27 de ani) în acest sezon. El a putut juca doar din retur, fiindcă în prima parte a campionatului n-a avut drept de joc din cauza unei sancţiuni dictate de UEFA împotriva Vasluiului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
oxigendc
oxigendc  •  04 Aprilie 2012, 09:41

Asta o vede blatista si pe masa daca o baga in teren... sa nu mai vorbim ca s-ar critica si s-ar acuza de spaga luata de la CFR-Dinamo-Otelul-Astra etc si pe el daca ar arbitra el insusi un meci de-al vasluiului!?! :)))) E nebun cu acte in regula!

mirrrcea
mirrrcea  •  03 Aprilie 2012, 22:30

mie mi se pare total anormal comportamentul lui Porumboiu.... daca nu poti bate taci naibii din gura popcorn....

icostin66
icostin66  •  03 Aprilie 2012, 21:36

Nenorocitul asta de agricultor penal mai are putin si il va banui si pe tacsu' ca i-a tras-o lui scumpa de muica-sa in zi de post,numai ca sa nu aiba el noroc in viata...Maimutoiul nu-si da seama ca de fapt tradarea este la virf, veneticii portughezi conspirind sa-l bage pe el la balamuc, sa destrame echipa, care apoi se va muta in corpore la Bucuresti, construind o alta Steaua (...am uitat sa precizez ca Jiji este de fapt fermentul intregului scenariu...).PoromBou are o singura sansa sa scape de balamuc : intrigantul Jiji sa ajunga la ''pension'',astfel diabolicul scenariu al ciobanului nu va putea fi pus in practica,deoarece baiatii nu vor mai avea bani de bilete pina la Bucuresti.Konec.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close