FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZITIE

Porumboiu şi-a luat maşină de 90.000 de euro

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Boss-ul Vasluiului, Adrian Porumboiu, şi-a achiziţionat în aceste zile ultimul model de maşină de teren apărut pe piaţa romănească, un Audi Q7. Bolidul, de culoare gri-metalizat, este full-option şi costă peste 90.000 de euro. "Abia mă familiarizez cu el, fiindcă bordul este complet digitalizat. Este maşina pe care mi-o doream, foarte bună pentru deplasările pe care le voi avea în acest an", a declarat Porumboiu, care mai deţine o limuzină Mercedes, de aproape 100.000 de euro şi un Porche Cayenne, în valoare de 70.000 de euro. Printre posesorii de Q7 se mai află ex-stelistul Sorin Paraschiv, dinamovistul Flavius Stoican şi fundaşul lui OFI Creta, Cosmin Bărcăuan.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
 •  10 Februarie 2008, 22:42

aveti impresia ca ne intereseaza??? chiar credeti ca e o stire sportiva?!? mai bine v ati depune cv urile ptr emisiunea pro motor, cred ca ar fi mai interesant si ptr voi, cei care ati scris stirea, si ptr porumboiu, poate l invitati sa va prezinte marea achizitie, ce sa spunem, e greu tare sa ti iei un Q7 in leasing, si un muncitor pe santier in italia sau spania si l permite, poate nu stiti, mai interesati va!

 •  07 Februarie 2008, 20:12

are si claudiu Raducanu. Porumboiu te/ai luat dupa blocnotes. Mai bine vinde/l! Te faci de ris, ai intrat in clubul celor cu yaht de sosea.

 •  07 Februarie 2008, 20:09

asta intr-adevar stire sportiva...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează