FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Porumboiu și-a pierdut cumpătul! Reacție DURĂ despre investițiile maghiarilor în România: "Tot trâmbițează că Ardealul e al lor"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 18:53

Adrian Porumboiu a avut o reacție dură când i s-a cerut să comenteze despre investițiile Guvernului maghiar în cluburile Sepsi Sfântu Gheorghe și Csikszereda Miercurea Ciuc. 

"Dacă o privim ca globalizare, că nu te gândești să îi cotropești, nu ar fi o problemă. Asta e de acceptat. Dar când faci totul cu scopuri politice, revanșarde, asupra unor teritorii, nu mai poți lăsa! Nu ne putem asimila. Când vorbești de ce se întâmplă, la nivel de investiții, nu e panică. Pot să vină americani, ruși. E grav însă când se întâmplă în zone problematice. Cei din Qatar nu au zis că vor să ia Parisul, nici cei din Abu Dhabi că vor Manchesterul.

Ne deranjează propaganda asta măruntă a ungurilor, care e de neacceptat. Dacă aveau rromii o țară a lor probabil că și ei ar fi venit să investească. Putea să vină un proprietar, dar nu Guvernul. Așa ar trebui să facă și Guvernul României, la graniță acolo, câteva echipe.

Ungurii tot trâmbițează că Ardealul e al lor. Nu pleacă de la Viktor Orban, ci de la cine acceptă pe teritoriul României. Dacă Statul vrea asta…

E o problemă de bun-simț! Ce refuzăm noi ca nație în ultimul timp? Dacă veneau și erau firme private, mai ziceai… Dar Guvernul de la Budapesta o fi ca ăla de la Qatar. Poate cuceresc qatarezii Parisul. Niciuna nu avea pretenții teritoriale… La Monaco este un rus, dar nu a zis niciodată că vrea să scoată monegascii din teritoriu și să îi arunce în mare…”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Fanatik.

Vezi și: 

EXCLUSIV Ungaria şi-a făcut echipe de fotbal şi joacă în România! Suma COLOSALĂ primită de la guvernul maghiar

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
luisharcsa
luisharcsa  •  21 Noiembrie 2018, 15:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  21 Noiembrie 2018, 13:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  21 Noiembrie 2018, 11:35

porumbul este prost,nesimtit si sovinel frustrat. De cand a luat *** festiv de la CFR.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează