FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Porumboiu, şocat de comisioanele primite de Codoban de la Oţelul: "Banii au fost direcţionaţi către mizerii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 octombrie 2013 16:55

Adrian Porumboiu a văzut documentele prezentate la FRF, conform cărora impresarul Ionel Codoban a încasat comisioane de milioane de euro de la Oţelul Galaţi.

Impresarul solicită şi o datorie din partea Vasluiului, care a provocat sanţionarea clubului moldovean cu 8 puncte.

"Sînt convins că banii sînt duşi în zone ascunse, în blaturi, aranjamente. Am văzut documentele şi am rămas stupefiat. Banii au fost direcţionaţi către mizerii. Nici prin Africa nu se întîmplă aşa ceva. Cum să-ţi mai vină se te mai apropii de fotbal?

Aceste documente sînt prezentate de clubul Oţelul Galaţi, aflat în insolvenţă. Federaţia ar trebui să pornească o anchetă, are aceste documente înregistrate.

Am înţeles că mai sînt şi alte persoane implicate în cîştigare acelui titlu", a declarat Porumboiu la sportro.

Patronul Vasluiului infirmă că a luat în calcul să bage clubul în insolvenţă:
"Vaslui nu intră în insolvenţă. Preşedintele clubului a zis că mai bine bagă clubul în insolvenţă decît să-i dea banii lui Codoban. De aici a apărut zvonul, probabil. Dar nici nu se pune problema de insolvenţă".

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
domodo
domodo  •  19 Octombrie 2013, 08:54

asta de la vaslui are tupeu cu carul!!el vorbeste de excrocherii.este culmea!!!acum vrea sa bage clubul in insolventa CA SA NU ISI MAI PLATEASCA DATORIILE FATA DE JUCATORI SI FATA DE ALTII LA CARE ARE DATORII CLUBUL!!!asta a invatat de la alt excroc g.copos!!!!

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  18 Octombrie 2013, 23:48
Postat de haxor pe 18 Octombrie 2013, 18:13

spalare de bani pe fata si prostanii de la DNA, politie si FRF casca gura mare si aproba ca impresarii astia, fosti interlopi sa-si bata joc de cluburile de fotbal si de fotbalul romanesc in sine.

Ia spune tu ce inseamna spalare de bani? Adica daca eu vreau sa ii dau unui prieten o suma de bani pentru ca mi-a reparat televizorul, prietenul isi plateste impozitele corect in urma banului obtinut, tu consideri lucrul asta ilegal? E treaba mea cat vreau sa ii dau prietenului meu, nu?

sternocleidomastoidian
sternocleidomastoidian  •  18 Octombrie 2013, 23:46

bai anti emigranti,mai du te n mm daca erati buni ne bateati in meciul direct si erati voi campioni,toti oligofrenii mor de ciuda ca otelul a castigat campionatul,sa va dau sus bai destepti lu peste prajit

Vezi toate comentariile (8)
Comentează