FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV - VASLUI 1-1

Porumboiu: "Trebuia să fi bătut azi, era bine dacă ne desprindeam"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, se declară mulţumit de egalul înregistrat pe terenul lui FC Braşov şi spune că Pavlovici a fost cel mai bun om de pe teren în jocul de astăzi.

"Nu sînt foarte mulţumit, am avut jocul în mînă, iar la 1-0 trebuia să construim, să ţinem mingea. N-a fost să fie, am avut şi cîţiva jucători care au fost leşinaţi în partida de azi. Wesley e jucător valoros, a evoluat foarte bine. Cel mai bun de pe teren mi s-a părut Pavlovici, a fost peste toţi cei care au evoluat azi.

Are multe cartonaşe, de-acum trebuie să fie tehnic ca să evite problemele. :) Era un moment favorabil să ne desprindem, discuţia era alta pentru noi dacă băteam azi. Mai avem partide nu foarte grele, meciurile tari le jucăm acasă, aşa că sper să ne iasă aşa cum ne dorim", a spus Porumboiu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  11 Martie 2010, 03:37

Pavlovici cel mai bun de pe teren? Pe ce planeta?

 •  09 Martie 2010, 11:57

trebuia sa bata steagu ati avut noroc cu crocheta porumboiu stie de ce FORZA STEGARI

 •  08 Martie 2010, 20:49

Hai Vaslui , Hai Porumboiu ; astept o pozitionare mai buna in clasament si situare pe pozitia l-a saua doua in clasament care sa nu o mai cedam pana la finele campionatului. Avem tot ce ne trebuie,succes!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează