FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC VASLUI 1-0

Porumboiu: "Unii jucători nici la satelit nu vor mai ajunge!" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2008 00:00

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că în urma prestaţiei din această seară, mai mulţi jucători vor fi excluşi din lot.

"Vor fi schimări radicale în lot, unii jucători nici la satelit nu vor mai ajunge. Panait nici jucător de liga judeţeană nu poate fi numit. Nu se poate să joace într-un asemenea hal faza din care s-a primit golul". Porumboiu a evitat să răspundă dacă se gândeşte la înlocuirea lui Viorel Hizo.

Sursă: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  30 Octombrie 2008, 18:28

mai lasati-l in pace pe panait,ce tot il criticati atata?Ganditi-va mai bine de ce nu merge cu adevarat echipa asta.va dati atata de destepti si priceputi la fotbal dar pun pariu k mai bine de trei sferturi dintre voi nu sunt in stare se joace fotbal nici in curtea scolii.vasluienii nu merita echipa in liga 1,nu stiti sa va purtati ca niste suporteri adevarati pt k nu aveti respect pt nimeni.voua sa va fie rusine pt k va e mai usor sa criticati din spatele unui calculator.

 •  26 Octombrie 2008, 18:29

dar baza la o echipa nu sta numai in cei 3 jucatori accidendati .aiciare vina si antrenorul in mare parte.atatea meciuri jucate si nu au facut nimic ,dar cand jucau in cupa uefa aveau rezultate foarte bune .sa se ia masuri drastice impotriva jucatorilor si a intrenorului.

 •  26 Octombrie 2008, 18:23

faceti ceva urgent ca lumea nu mai vine la stadion

Vezi toate comentariile (11)
Comentează