FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC VASLUI 1-1

Porumboiu: "Voi discuta cu antrenorul. Unii jucători nu au nici o treabă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a fost extrem de nemulţumit după semieşecul de la U Cluj, scor 1-1, şi a afirmat că va discuta cu Lopez Caro, pentru că "unii jucători nu au nici o treabă".

"Daca jucam asa, nu avem nici o sansa in cupele europene. Este un inceput de sezon la care sub nici o forma nu ma gandeam", a spus Porumboiu la Premium Liga, pe GSP TV.

Apoi a continuat: "Au fost trei meciuri in care am avut practic 3 esecuri. Nu mai am rabdare si o sa am o discutie cu antrenorul. Unii jucatori nu au nici o treaba. Doar mofturi si cu nasul pe sus".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
florinch
florinch  •  07 August 2010, 17:06

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana lucrand la calculator?Nimic mai simplu:trimite un e-mail cu textul "LUCRU ACASA" la adresa: [email protected] si vei afla cum.

mateiserban
mateiserban  •  07 August 2010, 00:44

ca ban dati si voi bai stelistilor. n-am voie sa scri stooia, hai sictir. iar porumboiu chiar nu cred ca a zis asa ceva, e scos din context clar

mateiserban
mateiserban  •  07 August 2010, 00:21

nu pot sa cred cum o gramada de labaggii tristi il critica pe lopez caro. nu se judeca un antrenor dupa 3 meciuri. cand la sfarsit caro va fi campion iar pitzilica va fi pe locul 8 cu stoia o sa va dati seama toto cat sunteti de batuti in cap. si mai lasati-ma cu antrenorii vostri romani, sunt o apa si-un pamant toti, unul nu-i mai rasarit

Vezi toate comentariile (23)
Comentează