FOTBAL  »  Superliga  »  AUTOPROPUNERE

Porumboiu vrea să fie şef la CCA şi i-ar dori colaboratori pe Huzu şi pe Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, îşi doreşte să devină şef la Comisia Centrală de Arbitri şi spune că în cazul în care va ajunge în această funcţie le va propune o colaborare lui Ion Crăciunescu şi Aron Huzu.

"Mă gîndesc să fac ceva pentru arbitrajul românesc. Uşor, uşor vreau să ies din povestea asta cu Vasluiul, deja nu prea mă mai bag în problemele echipei. Văd că am făcut ceva pentru oamenii aceştia şi pe ei nu-i interesează deloc. Mi-a zis şi soţia: «Ai fost un mare arbitru, dar ce faci tu acum pentru breasla asta care te-a făcut cineva?». Dacă vin şef la CCA, o să îi vedeţi voi pe ăştia care piţigăie acum despre arbitraje! Ca şef, aş apela la valori, la Crăciunescu, la Huzu! Numai un nebun renunţă la oamenii de calitate din jurul lui atunci cînd ajunge şef", a spus Adrian Porumboiu la "Băieţii de la 7", la Telesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  12 Martie 2010, 22:36

bai bolovane care esti tu bolovan...tu chiar crezi ca iese din afacere? Daca iese, o va face de forma, omul are un interes si ar face orice in lupta pentru cele 10 mil de (N)EURO. Nu ii iau apararea ciobanului ca nu merita.

 •  12 Martie 2010, 21:39

pai bai Spitz omul a zis ca se lasa de Vaslui,esti orb!Si crd ca ar face ceva!Dar uitati de cooperativa borcea-becali-pinalti,etc??

 •  12 Martie 2010, 21:10

Nenea asta nu e patron la Vaslui? Urmeaza ca Becali sa vrea sa fie sef la LPF...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close