FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Posibilul transfer al lui Budescu la Steaua Roșie l-a luat prin surprindere pe Belodedici: "Înseamnă că sârbii au nevoie de așa ceva"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 18:20

Așa cum GSP.ro a anunțat în exlusivitate încă de azi, Constantin Budescu e foate aproape de a semna cu sârbii de la Steaua Roșie Belgrad.

Tranferul fostului jucător al Astrei la Steaua Roșie Belgrad a fost comentat de Miodrag Belodedici, cel care a reușit să câștige alături de sârbi Cupa Campionilor Europeni în 1991.

"Și pe mine mă surprinde puțin, asta înseamnă că sârbii au rămas fără jucători tehnici. Înseamnă că le trebuie un coordonator de joc. La echipele din Serbia sunt foarte mulți tineri. Acolo se joacă un fotbal mai agresiv.

Ar fi bine pentru cei tineri de acolo ca Budescu să ajungă la Steaua Roșie. El are experiență, are ce să-i învețe pe tinerii din Serbia.

Steaua Roșie a avut la un moment dat foarte mulți bani. A avut probleme, dar am înțeles că are niște sponsori ruși, dar nu cred că are mai mulți bani decât clubul lui Gigi Becali", a spus Belodedici la TV Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
visinu
visinu  •  06 Ianuarie 2017, 03:43

declaratie Budescu: Ma duc la Steaua Rosie, ca ii zice Steaua, are 5 coltzuri si e rosie, nu vreau la Star Becali ca e galbena si are 8 colturi

daweroirl
daweroirl  •  05 Ianuarie 2017, 22:09
Postat de luciann pe 05 Ianuarie 2017, 21:58

Ia uite-l pe Belo aici alturi de Talpan: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Talpan-fanul-Stelei-lui-Becali-Juristul-Armatei-a-fost-surprins+!!!

ne pierdem timpul cu no lifery ,sa fim seriosi ...:))viata lor este distrugerea Stelei ,indiferent cine o patroneza ,cand zic ca le pasa ,aburesc...poate asa pot si ei castiga un campionat ,ii inteleg ,zece ani de seceta! Steaua nu moare ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  05 Ianuarie 2017, 21:58
Postat de cpt.ahab pe 05 Ianuarie 2017, 21:29

In haterimea mea mica, asta am citit: " A avut probleme, dar am înțeles că are niște sponsori ruși, dar nu cred că are mai mulți bani decât clubul lui Gigi Becali", a spus Belodedici la TV Dolce Sport."

Ia uite-l pe Belo aici alturi de Talpan: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Talpan-fanul-Stelei-lui-Becali-Juristul-Armatei-a-fost-surprins+!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează