FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu s-a putut abține! Postarea lui MM Stoica, după ce Dinamo a ajuns ultima în Liga 1

Mihai Stoica este recunoscut pentru atacurile la adresa lui Dinamo +39   FOTO
Mihai Stoica este recunoscut pentru atacurile la adresa lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 18:57 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 19:13

Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv al celor de la FCSB, a ironizat-o din nou pe Dinamo, de această dată după ce „câinii” au ajuns pe ultimul loc în Liga 1.

Mihai Stoica, dezlănțuit: „Nimic despre Dinam0 București! Au fost 3, puteau fi 8”

Oficialul vicecampioanei României en-titre a postat pe contul său de Facebook clasamentul din acest moment al play-out-ului, așezat invers însă.

🙃

Posted by Mihai Stoica on Saturday, June 27, 2020

Dinamo, ultima în Liga 1

Dinamo a mai fost ultima în campionat și la începutul sezonului, când se lupta în subsolul clasamentului chiar cu rivala FCSB.

FOTO Cele mai interesante imagini din partida Dinamo - FCSB 0-3

+35 FOTO

Dinamo - Voluntari: 3 cote la duelul pentru salvarea de la retrogradare!

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cristi Borcea povestește momente fabuloase de la Dinamo: „Am scos ceasul de 20.000 de euro de la mână și i l-am dat”

Situația de la Dinamo, criticată de Rednic: „Cu mine nu ajungeam să împrumutăm bani. Pe cel care dă interviuri acum eu l-am scos din lot”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (99)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  29 Iunie 2020, 08:18

Hahaha hihihi ce m am ras :)))fotbal 0 .. in schimb avem comentatori .. si nu orice comentatori .. din aia inteligenti .. cu vorbe mari .. si creiere mici .. forta psd forta pnl .. forta dragnea.. uuuu ce ultrasi .. apropo sa anuntati bunicii ca iar nu avem bani de pensii .. trebuie sa dam prima la csa .. poate trec si ei in liga 3 .. si aveti grija pe autostrada soarelui , au mai aparut 3 cratere..si nah cum csm bucuresti are nevoie de bani .. nu putem decat sa ocolim craterele c bani nu avem .. romania are bani doar pt jmekeri .. si va asigur ca jmekerii nu au timp sa comenteze pe gsp .. mult succes ai va ureZ imnul României, Desteapta-te Romane!!!

catalynn
catalynn  •  28 Iunie 2020, 11:33
Postat de samertx pe 27 Iunie 2020, 21:20

„Securismul” căruia sunt atașat sufletește, nu mă lasă să nu-i spun adevărul, crud, în față! :)) Cătă, eu glumesc. Ce ai, metre?

Hai măi Sammy, dacă nici matale nu ești un om informat (sic!) chiar ca mi-ai distrus un mit! :-) Securism!? Deloc! Patriotism! :-)

andrei.f
andrei.f  •  28 Iunie 2020, 11:23

Urmează o nouă bătută în groapă, azi cu Voluntari, retrogradarea directă e asigurată. Doar dinam0 bucurești !

Vezi toate comentariile (99)
Comentează