FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Potecă la DIICOT » După Niculescu, Cojocnean şi Neag, Grozav a dat ieri declaraţii în Dosarul Transferurilor II

Grozav a fost prezent la DIICOT
Grozav a fost prezent la DIICOT

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 21:15

Atacantul Petrolului, Gicu Grozav, s-a prezentat ieri la sediul DIICOT Cluj pentru a oferi declaraţii în dosarul în care Florian Walter e acuzat că a prejudiciat clubul Universitatea cu 11 milioane de euro, transferînd în vară, cu titlu gratuit, 15 jucători la Ploieşti.

Fotbalistul originar din Alba Iulia a ieşit mai obosit de la audieri decît de pe terenul de fotbal. "A fost un şir de întrebări foarte lung, care m-a obosit. Am fost întrebat cum am venit la U, în ce condiţii am plecat... Nu mă aşteptam să se ajungă aici cînd am plecat la Petrolul. Am ales să plec pentru că mă gîndeam că nu va mai fi o situaţie stabilă la Cluj. Eu am venit în calitate de martor la DIICOT, mai grav este la cei de sus, domnul Walter şi ceilalţi", a spus Grozav, după aproape două ore petrecute în birourile procurorilor.

"Îmi doresc să plec la o echipă de «afară». E exclus să mă prezint la reunirea Stelei, pentru că nu cred că domnul Walter va accepta un milion de euro pentru mine şi Bokila, cît oferă Gigi Becali" (Gicu Grozav, atacant Petrolul)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
cfrclujole
cfrclujole  •  05 Ianuarie 2013, 03:51

mda...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează