FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Poveste amuzantă dintr-un vestiar de Liga 1, relatată în direct la GSP Live: „Stătea cu mâna pe apă la pauză, dura două minute să vină caldă”

Neluț Roșu (dreapta) a aparținut de Concordia Chiajna între 2013 și 2017
Neluț Roșu (dreapta) a aparținut de Concordia Chiajna între 2013 și 2017

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 11:22 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 17:13

Neluț Roșu (27 de ani), fotbalist care a aparținut de Concordia Chiajna între 2013 și 2017, a dezvăluit o întâmplare amuzantă din vestiarul echipei, în cadrul emisiunii GSP Live.

Ionuț Chirilă (54 de ani), pe atunci antrenor al echipei ilfovene, și mijlocașul Florin Purece (28) au fost protagoniștii poveștii relatate de Neluț Roșu, care s-a petrecut la pauza unui meci dintre Concordia și CFR Cluj, 0-0.

Neluț Roșu: „Ionuț Chirilă știa foarte bine să lucreze cu mintea unui jucător”

„Eram la Chiajna. Jucam cu CFR, atunci CFR avea o echipă foarte bună, era domnul Ionuț Chirilă antrenorul nostru. 0-0 la pauză, intră în vestiar și era foarte nervos. «Băi Puri, nu driblezi, nu scoți om din joc, nu pasezi vertical». Purece zice: «Mister, dacă nu vă convine cum joc, scoateți-mă afară!». Atunci s-a dus la Ionuț Voicu, secundul lui: «Ioane, spune să se dea drumul la încălzire». A intrat înapoi.

El știa foarte bine să lucreze cu mintea unui jucător, să îl motiveze să aibă foame de joc. Puri, când a auzit că se dă drumul la încălzire, și-a dat jos ghetele, jambierele, șortul, tricoul și s-a dus la duș. Domnul Chirilă, când a văzut că Puri a vorbit serios și se dezbracă și se duce la duș, nu a mai dat nicio indicație și se uita. Norocul lor a fost că dura cam două minute până venea apa caldă la Chiajna. Puri stătea cu mâna pe apă, aștepta să vină apa caldă.

Mister se uita ba la noi, ba la Puri. După care, s-a dus într-un final la el și i-a zis: «Puri, intră în teren și întoarce rezultatul!». A venit Puri, și-a pus jambierele înapoi... a intrat și a jucat, 0-0 am făcut”, a povestit Neluț Roșu în cadrul emisiunii GSP Live.

Florin Purece a evoluat pentru Concordia Chianja între 2012 și 2016, când a plecat la Viitorul. Ulterior, mijlocașul ofensiv a mai trecut pe la Hapoel Raanana, în Israel, și Bruk-Bet Termalica Nieciecza, echipa de a doua ligă din Polonia la care evoluează în prezent.

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB a găsit portar! Numele-surpriză de pe lista lui Gigi Becali

Adrian Mihalcea, desființat în direct de Ionuț Chirilă: „Mi se pare blazat! Ești antrenor la Dinamo, cum să spui așa ceva?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează