FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Episod antologic de la negocierile din biroul lui George Copos: „Când am văzut ce scria pe foaie, am rămas prost!”

George Copos, fostul patron al lui Rapid București
George Copos, fostul patron al lui Rapid București

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2020 11:51

Fostul fundaș central Florin Bătrânu (49 de ani) a fost la GSP Live și a povestit o întâmplare comică petrecută pe vremea când evolua pe la FC Național și a fost dorit de George Copos (67 de ani), care îi oferea de 8 ori mai mulți bani, la Rapid București.

După jumătate de sezon petrecut la FC Național, Florin Bătrânu s-a întâlnit cu George Copos pentru a discuta un eventual transfer în Giulești, doar că, după ce a auzit oferta, fotbalistul a crezut că este luat la mișto. Fostul fundaș a povestit la GSP Live ce s-a întâmplat atunci.

„Stăteam la Sandu Boc în chirie, pentru mine era ca un tătic în București, cu el stăteam toată ziua, mă învăța. Îmi spune «Hai să mergem până la Ana Electronic (n.r. - unde era sediul lui George Copos), hai că te vrea Rapidul». Era perioada când la Rapid erau contracte mari, peste media celor de la Dinamo și Steaua, la Rapid erau banii. 

Mergem la domnul Copos, discutăm, eu la FC Național aveam un contract foarte mic, 6000 de dolari pe an, iar el mi-a spus că îmi oferă 50.000 de dolari pe an. Eu, când am auzit, plec, mă uitam la Sandu Boc și îi spun «Băi Sandule, eu am venit să mă ia la mișto? Ce dracu' e cu sumele astea? Putea să-mi spună să nu mai venim, mă cheamă ca să-mi promită banii ăia?». Sandu îmi spune «Băi, tu ești nebun? Ăsta e contract mic la Rapid. Nici nu ți-a dat cât trebuie». Am rămas prost!”, a spus Bătrânu la GSP Live. 

VIDEO Florin Bătrânu povestește despre oferta lui George Copos

Cum a fost convins Florin Bătrânu să rămână la Național

Chiar dacă oferta lui Copos era una considerabil mai mare, Bătrânu a ales să rămână la FC Național după o discuție cu conducătorul echipei, Vlad Soare, viceguvernator pe atunci al Băncii Naționale. 

„Un om deosebit, m-a luat deoparte, îmi era și rușine față de el. Nu îmi plăcea să discut problema banilor. Mi-am făcut curaj și i-am spus că vreau doar să fiu la nivelul colegilor mei din punct de vedere financiar. El îmi spune «Păi asta e problema?». Atunci mi-a dublat și mie salariul și am rămas la FC Național”. 

Florin Bătrânu a evoluat la FC Național timp de două sezoane, unde a bifat 35 de meciuri și 2 goluri.  

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

A fost blat la Poli - Steaua 1-8? Mărturia jucătorului suspectat: „I-am zis că e un porc! Am suferit mulți ani din cauza aia, a fost groaznic!"

Tentativă incredibilă de mituire a unei echipe românești la o calificare istorică în Europa: „Antrenorul ne-a zis să hotărâm noi dacă luăm geanta oferită de Atletico Madrid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gintonic
gintonic  •  24 Aprilie 2020, 12:35

mai bine 12000 si fara presiunea fanilor cand se trantea un meci, decat 50000 cu presiune, nu-i asa?

847153178690789
Ticu Troya  •  23 Aprilie 2020, 15:33

Spre norocul Rapidului , a scapat de seful blatuitorilor !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează