FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Poveste fabuloasă cu Giovanni Becali și Ilie Dumitrescu: „Am pierdut 5.000 de lire la cazinou, iar el TOT! M-am dat jos cu un kilometru înainte de aeroport”

Ilie Dumitrescu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români în anii '90
Ilie Dumitrescu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români în anii '90

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 22:36

Giovanni Becali (67 de ani) a povestit o întâmplare inedită petrecută alături de Ilie Dumitrescu (51), în perioada în care fostul internațional activa pentru Tottenham.

Aflați în Anglia, cei doi au pierdut aproape toți banii pe care îi aveau în acel moment la un cazinou: „A pierdut și Ilie cash, tot ce avea”.

Giovanni Becali, poveste fabuloasă cu Ilie Dumitrescu: „M-am dat jos cu un kilometru înainte de aeroport”

„Ne-am dus la cazinou. Eu am pierdut 2.000-3.000-5.000 de lire. A pierdut și Ilie cash, tot ce avea, și dimineață aveam avion să plec la Frankfurt, la business. Și zic «Ilie, cât costă, mă, taxiul până la aeroport, la Heathrow?». 40 de lire, spune Ilie atunci. Eu mi-am oprit 50, să am la mine. Să nu-i mai joc pe toți, să iau taxi. 

M-am dat jos cu un kilometru înainte de aeroport! Era coadă, era trafic, se făcuse. I-am zis să oprească acolo, ca să-i las și ăluia o șpagă de 3-4 lire. Și m-am dus pe jos un kilometru doar ca să-i las și lui șpagă”, a povestit Ioan Becali, la Fotbal Club, pe Digi Sport.

  • Ilie Dumitrescu a jucat Tottenham, între iulie 1994 și ianuarie 1995. În Anglia a mai evoluat pentru West Ham, în 1996. 

VIDEO Ilie Dumitrescu a vorbit despre aventura cu soția unui polițist din Anglia

Citește mai multe știri de actualitate:

Craiova vrea să plece din țară! Mihai Rotaru surprinde: „Am făcut tot posibilul în acest sens”

Culisele transferului lui Florinel Coman » Suma refuzată de Gigi Becali: „Avem oferta scrisă la birou”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
caoradea
caoradea  •  02 Septembrie 2020, 17:28

Tare de tot. Un infractor si un agramat prost joaca la casino. Asta e stirea zilei. Punct ! Cred ca putem pune punct si pe jurnalism in Romania.

bogat
bogat  •  02 Septembrie 2020, 16:04

A lasat 3-4 lire "shpaga", insa a intrerupt cursa lasandu-l pe taximetrist in asteptare in trafic si fara sansa sa se intoarca mai devreme in oras sau, si mai bine, sa se intoarca cu un alt client cum era cazul daca finaliza cursa la aeroport. Asa ca "shpaga" de a lasat-o a fost mai putin decat diferenta pe care ar fi platit-o pe ultimul km. Mai rar asa "domni" precum Giovani. Sunt convins ca taximetristul n-a fost deloc bucuros de o asemenea "pleashca". :))

steaua.libera
steaua.libera  •  02 Septembrie 2020, 15:44

De ce ar merge un om sănătos la cap la cazino? Hai că pe bogați îi mai înțelegi, dar când vezi oameni care nu au după ce bea apă mergând și pierzând banii acolo, îți vine să-ți dai una...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează