FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Poveste orientală » Rică Neaga a dezvăluit în premieră de ce a plecat după un singur meci în Arabia Saudită

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 12:05

Adrian Neaga, 35 de ani, fostul fotbalist care a cunoscut gloria la Steaua, a acordat un interviu în exclusivitate pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, în care a vorbit despre unul dintre cele mai negre momente din cariera sa.

Cea mai scurtă aventură din viața sa la un club, fie din țară, fie din străinătate, s-a consumat în 2003, la 24 de ani.

Ajunsese la Al Nassr, unde antrenor era Mircea Rednic. Însă a stat în Arabia Saudită doar 20 de zile!

"A fost o experiență neplăcută, dar m-a adus cu picioarele pe pămînt. Șeicul care ținea echipa a ajuns în dreptul meu. Tradiția spunea că trebuia să mă aplec pe umărul lui drept, iar el să mă bată undeva pe umărul stîng.

Eu, neștiind ce trebuie făcut, am bătut cuba cu el! Problema a fost că meciul a fost transmis la TV, altfel nu se întîmpla nimic. Au înțeles oamenii că nu știam, că eram nou, dar acolo lumea e drastică. A trebuit să plec", a spus Neaga.

Restul interviului cu Rică Neaga îl puteți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi sau în Gazeta Digitală.

În Gazeta de azi mai puteți citi:

» 5 motive pentru care “cîinii” sînt huliți în Bănie » De la "racolările de jucători" pînă la confruntări de orgoliu pe plan continental

»
Țepe din Arabia » Cum s-a fript Steaua cu ultimele transferuri

»
Psihologul de la FRF explică eșecul juniorilor: "Au pierdut meciurile în primele 10 minute"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
iobag
iobag  •  17 Aprilie 2015, 23:02
Postat de adriann_ pe 17 Aprilie 2015, 20:02

*** ma valahule, esti hotul care striga hotii =)) Taman pe mine,c are chiar am un singur cont, m-ai gasit sa ma acuzi de clone? Si tocmai tu? =)) Cat despre barajul ala, e absurd sa spui ca era ilegal cata vreme Chiajna l-a contestat doar dupa ce l-a pierdut =))

Ai o logica demna de *** aia care vand *** pe strada la prosti. Dar cum sa fie sampon in cutie de ***, ca s'au plans de el dupa ce l'au cumparat :-))))))) Echipa TI'ai ales'o bine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  17 Aprilie 2015, 20:11

Cum a dezvaluit "in premiera" ca se stia povestea de acum 10 ani... Ase e cand faci jurnalism la seral.

adriann_
adriann_  •  17 Aprilie 2015, 20:04
Postat de randoom_._ pe 17 Aprilie 2015, 15:32

tu vorbesti,ti8888gane? pai voi c%^%&^*&^*^&*** asta si sperati,sa fie retrogradata tg mures pentru a termina pe locul 13 care nu mai retrogradeaza in acea situatie. pai tg mures oricum o sa fie retrogradata dupa ce se termina campionatul,nu inainte. daca aia o sa fie retrogradati si castiga campionatul,nu o sa fie Steaua castigatore. imi este scarba de voi. singurii care se bucura la retrogradarea celor de la tg mures ar fi rapidistii aka insolventii. voi sunteti retrogradati teoretic. este imposibil sa depasiti atatea echipe in 8 etape pentru a ajunge pe locul 12. dar,stiind ca locul 13 nu retrogradeaza inca aveti sanse si de aia a venit si bergodi. bergodi nu venea daca stia ca tg mures nu o sa fie retrogradata.

Valahule ***, eu sunt rapidist de cand ma stiu si in mod cert imi doresc ca ASA sa ia campionatul =)) Pofta mare la mancat *** care iti place tie cel mai mult...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close