FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Povestea şocantă a fotbalistului român care a fost în comă la 11 ani: "Nu credeau că o să mai scap"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 18:55

Gazeta Sporturilor de astăzi a scris despre cazul fotbalistului român care a avut un accident rutier în care a fost implicată şi o căruţă.

Problema pe care a avut-o internaţionalul U-21 Alex Buziuc nu este singulară! Gazeta a aflat că fotbalistul lui Gaz Metan a mai trăit două episoade cumplite acum 9 ani.

Juca fotbal la Flacăra Roşie Udeşti, iar în timpul liber colinda prin localitate cu bicicleta. Se întorcea într-o zi acasă cînd a fost surprins de o cifă de beton, care l-a izbit în plin: "M-a aruncat la cîţiva metri, cu tot cu bicicletă. Am fost lovit rău la cap. Mi-am pierdut cunoştinţa.

A venit Salvarea, m-a luat, dar pe drum spre spital, o altă maşină ne-a lovit! M-au răsturnat pe acolo, noroc că în spatele nostru mergea un unchi cu maşina lui, m-a luat repede şi aşa am ajuns pînă la urmă la spital".

Rîde cînd îşi aminteşte: "Atunci am stat în comă o noapte şi o zi. Ai mei nu credeau că o să mai scap. Cînd m-am trezit o întrebam pe mama unde sînt şi cum am ajuns acolo. Apoi am început să o întreb de fraţii mei. După 5 minute, o întrebam aceleaşi lucruri. Nu mai ţineam minte nimic. A durat o zi şi asta, dar mi-am revenit. Am noroc, ce mai!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 01:27

intr-adevar, impresionant. cu atat mai mult, curajul de a juca fotbal, merita apreciat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează