FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Poză-șoc cu Ciprian Marica » Imaginea i-a scandalizat pe fanii dinamoviști: "Rămâi un trădător!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 11:39

Ciprian Marica a participat la evenimentul "Campionii din Oțel", care s-a desfășurat ieri, la Galați.

Turneul, la care au mai participat echipele Old Boys de la Rapid, Steaua, Oțelul, Selecționata Artiștilor și cea a Jurnaliștilor, a marcat și retragerea din activitate a lui Daniel Florea.

Chiar dacă a fost taxat de fanii lui Dinamo pentru că a acceptat să joace la FCSB în 2016, fostul atacant dinamovist Ciprian Marica nu-și uită trecutul.

Acesta s-a pozat la Galați îmbrăcat într-un tricou cu mesajul "Doar Dinamo București", cu un mic fan.

Imaginea i-a aprins pe suporterii "câinilor", care au lăsat numeroase comentarii acide: "Rămâi un trădător", "Banii nu sunt totul în viață, domnule Marica!", "Ce cauți în tricoul lui Dinamo?!", "Dă jos tricoul ăla, te-ai dus la Steaua de plăcere", "Nu ești om pentru acest tricou".

 1

Ciprian Marica are 32 de meciuri la Dinamo, pentru care a punctat de 7 ori. La FCSB a adunat 9 partide, fără să reușească vreun gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  29 Ianuarie 2018, 02:38

Și încă ceva câți jucători au plecat de la Dinamo la vârsta care ai plecat tu ?Ați răspund eu ai numeri pe degetele de la o ✋, da sa uitat acum !Și că tine mai găsesc care spun , ce a făcut Dinamo petru mine? Ți-a arătat drumul drept înainte !!!!!!

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  29 Ianuarie 2018, 02:20

Cum poți să renegi trecutul Dinamo ți-a dat drumul la 19, 20 sa joci la o echipa mare și cu mari sacrifici cum poți să spui că ai jucat câteva meciuri la Dinamo! Mâine poate ați renegi și prietenii,păcat că ai jucat în Germania și nu ai înțeles nimic din ce se întâmplă acolo?Cu atât mai mult nu ai cum sa înțelegi ce se întâmplă acum la Dinamo !Sa uiți că ai jucat cu Petre,Tararache , Cătălin sa te duci sa te spovedești păcătosule!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Ianuarie 2018, 18:44

O GLUMA CU MARISHICA DI PI TIMPURI..MARISHICA VREI CAFEA?..NU CA NU I PLASHEREA MEA..MARISHICA ***. .. DI SHE N AI SPUS DI LA NSHEPUT.. :))))))))) HAI IN PIPERA SA TI IEI TERENUL SHI ZERUL..MARISHICA.. SICK CU...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close