FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

EXCLUSIV „Are mult de muncă” » Reacția șefilor lui FC Argeș, după ce Iftime a recunoscut că încearcă să îl aducă înapoi pe Croitoru la Botoșani

Mihai Foamete, în stânga, la prezentarea lui Marius Croitoru / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș Pitești
Mihai Foamete, în stânga, la prezentarea lui Marius Croitoru / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș Pitești

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 15:12 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 15:44

Oficialii lui FC Argeș nici nu vor să audă de un come-back al lui Marius Croitoru la FC Botoșani. Tehnicianul e curtat de Valeriu Iftime, aspect recunoscut de patronul moldovenilor la GSP Live, dar conducerea din Trivale respinge ferm ipoteza unei despărțiri de antrenorul instalat la finalul lui octombrie.

Contactat în cursul zilei de Gazeta Sporturilor, Mihai Foamete, președintele Consiliului de Administrație de la FC Argeș, a prezentat poziția oficială a alb-violeților ca urmare a declarațiilor lui Iftime, înlăturând posibilitatea ca tehnicianul să ia în calcul o plecare de la Pitești. 

Poziția lui FC Argeș, după ce Iftime a recunoscut că-l vrea înapoi pe Croitoru la Botoșani

„FC Argeș are un contract în derulare cu Marius. Nu s-a pus nici o clipă în discuție întreruperea acestei colaborări pe care eu unul o doresc cât mai îndelungata și plină de reușite

Mai mult decat atât, nu am avut nici măcar o discuție care sa susțină cât de puțin cele prezentate în articolul de pe GSP.ro. Pe scurt, Marius este sub contract cu FC Argeș și nu se pune în discuție plecarea lui de aici, are mult de muncă”, a afirmat Mihai Foamete.

Incompatibil?! » Becali vrea la FCSB un atacant „perfect pentru CFR Cluj”
FCSB
Incompatibil?! » Becali vrea la FCSB un atacant „perfect pentru CFR Cluj”

„Înseamnă că avem un antrenor valoros”

Întrebat dacă oamenii din club s-au simțit lezați de interesul manifestat public de Iftime pentru Croitoru, președintele Consiliului Director de la FC Argeș a oferit un răpuns împăciuitor.

„Nicidecum! Eu de meserie sunt jurist și știu ce înseamnă un angajament contractual, asta strict tehnic. 

Pe de altă parte, din punct de vedere strict al unei păreri exprimate, pe mine unul nu poate decât să mă bucure interesul manifestat și de alt club de marcă din campionatul nostru față de Marius, înseamnă că avem un antrenor cu o valoare pe care și alții o apreciază”. 

Iftime și-ar dori să-l „repatrieze” pe Croitoru

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a confirmat la GSP Live că vrea să-l readucă pe Marius Croitoru, în prezent sub contract cu FC Argeș.

Croitoru este din octombrie antrenorul celor de la FC Argeș. În acte, el nu mai poate fi A1 la nicio altă echipă în acest sezon, pentru că a început stagiunea pe banca celor de la FCU Craiova și are deja două formații la activ.

Conform surselor Gazetei, Iftime poartă de două săptămâni discuții cu oameni din fotbalul românesc pentru a căuta soluții în vederea „repatrierii” lui Croitoru.

Recent, Marius Croitoru a fost văzut de mai multe ori în preajma lui Iftime și își dorește să rezilieze contractul cu FC Argeș. Conform informațiilor Gazetei, Botoșani ia în calcul inclusiv să-l legitimeze pe Croitoru ca jucător! Astfel, el ar urma să stea pe bancă, dar nu va putea să dea indicații până la finalul campionatului. „Principal” în acte ar urma să fie în continuare Mihai Ciobanu, omul de casă al Botoșaniului.

VIDEO Valeriu Iftime: „Îl vreau înapoi la FC Botoșani pe Marius Croitoru”

Citește și alte știri de actualitate:

ANALIZĂ GSP Incompatibil?! » Becali vrea la FCSB un atacant „perfect pentru CFR Cluj”

EXCLUSIV Șocant: îl legitimează ca jucător?! Manevre în culise pentru instalarea ca „principal” a lui Croitoru » Patronul din Superliga a confirmat în direct: „Da, îl vreau”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  25 Noiembrie 2022, 10:52

Pacat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează