FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Poziţia lui MM confirmă faptul că Steaua vrea să scape de Lăcătuş

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2011 00:00

Lăcătuş e singur la Steaua. Nu doar Gigi Becali îl atacă şi-l umileşte în declaraţii, dar nici Mihai Stoica nu-l sprijină. MM reacţiona agresiv în anii trecuţi, de fiecare dată cînd un antrenor în care el credea, aşa cum era Olăroiu, era contestat de patron, de presă sau de suporteri.

 

De data asta n-a avut un discurs pro-Lăcătuş. S-a rezumat doar să spună că între el şi antrenor nu există conflicte.

Mihai Stoica a revenit la Steaua la sfîrşitul acestui tur de campionat după trei ani şi jumătate, timp în care a fost managerul general al celor de la Unirea Urziceni cu care a reuşit un titlu de campioană şi un loc doi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
lilianna16
lilianna16  •  11 Ianuarie 2011, 18:40

nu o sa mearga deloc bine Steaua in felul asta... sper sa le lumineze Dumnezeu mintile!

jumega
jumega  •  11 Ianuarie 2011, 11:59

pai cine dracu credeati ca-l fitileste pe gigi cintra lui lacatus? pe mine ma mira ca-l aduce pe dica inapoi si mai si sugereaza ca va fi titular. de cand face cap de miel asta de mm echipa, i-a intrat in secatira aia de pe umeri ca el chiar stie fotbal? el stie la butoane si la spagi, atat!

bigbelly
bigbelly  •  11 Ianuarie 2011, 11:17

Cui ii pasa de "pozitia" astuia ?! Daca bagati toti atarnatorii in seama, de ce nu ne spuneti cate ceva si despre "pozitia" lu' Virgil, a lu' Mache, a lu' Teia... Inca ceva: nu "Steaua vrea sa scape de Lacatus"! MiMi, Cap de Branza si restu' pacalicilor aciuiati prin Ghencea pe post de creditoti nu-s Steaua. Ei doar au confiscat-o, ramane de vazut pana cand...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează