FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prădat în hotel » Un dinamovist a simţit pe pielea lui ce a păţit Ebongue

Dacă Păun va rămîne şi din vară la Sofia, Dinamo nu va mai trebui să achite cei 300.000 de euro pentru Michel Platini
Dacă Păun va rămîne şi din vară la Sofia, Dinamo nu va mai trebui să achite cei 300.000 de euro pentru Michel Platini

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 februarie 2012 01:30

Georgian Păun a rămas fără bani şi haine după ce bagajul său a dispărut misterios din hotelul în care era cazat în Sofia.

Întîmplarea tragicomică a lui Rodrigue Ebongue, fundaşul stînga camerunez care a stat singur în hotel timp de o săptămînă fără bagajul rămas în Turcia, s-a întors împotriva dinamoviştilor. Georgian Păun, care va juca pînă în vară la ŢSKA Sofia, a avut parte de un accident similar.

Sîmbăta trecută, ŢSKA a plecat într-un turneu de pregătire în Libia, mijlocaşul de 26 de ani lăsîndu-şi bagajul în hotelul Vitosha Park din Sofia. Cînd s-a întors, surpriză: acesta dispăruse miraculos! "I-am întrebat pe cei de la hotel dacă îmi pot lăsa bagajul acolo, pentru că aveam multe haine în el, şi mi-au spus că nu e nici o problemă. Cînd m-am întors, nimeni nu mai ştia nimic de el! Am urmărit cu ofiţerul de securitate casetele cu înregistrările camerelor de luat vederi şi se vede cum personalul hotelului mi-a luat geanta, a dus-o la recepţie, apoi nimeni nu mai ştie nimic! Aveam vreo cinci perechi de blugi, cămăşi, bluze, geaca de piele şi bani, iar vreo două zile am fost nevoit să stau îmbrăcat doar în treningul de la club!", a povestit Păun.

Singura veste bună pentru Păun este că ŢSKA Sofia îl va păstra pînă în vară, cu opţiune de transfer definitiv. Celălalt dinamovist, Nicolae Muşat, nu a fost oprit de bulgari.

"În Libia umblau cu puştile pe stradă!"
Turneul de pregătire efectuat de ŢSKA Sofia în Libia, ţară unde abia s-a încheiat revoluţia ce a dus la căderea regimului Gaddafi, l-a impresionat pe Georgian Păun. "Parcă eşti în altă lume acolo. Erau oameni cu puşti şi mitraliere pe străzi, ne-am cam speriat puţin, dar nu ni s-a întîmplat nimic. Toate terenurile de antrenament erau din pămînt, nu exista pic de iarbă, dar noi ne-am pregătit doar pe cele sintetice. Maşinile erau toate vechi, prăfuite şi lovite, nu am văzut măcar una curată!", a povestit fotbalistul de 26 de ani.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

20.000 de locuri cu Gaz Metan

Dinamoviştii au parafat contractul cu Primăria pentru disputarea partidei de sîmbăta viitoare, cu Gaz Metan Mediaş, pe Arena Naţională. "Contractul prevede că vom avea la dispoziţie 20.000 de locuri de pe primul inel, iar dacă va exista cerere mai mare vom putea suplimenta pe viitor. Ne dorim ca fanii să vină într-un număr cît mai mare pe cel mai modern stadion al ţării pentru a susţine echipa", a spus Nicolae Badea la DigiSport.

"Vreau să jucăm ca Barcelona!"
Florentin Petre va fi antrenor la Dinamo II, alături de Ion Marin, şi are planuri mari de viitor. "Terenul e mai important decît munca de birou, vreau să învăţ, să o iau de jos, cum este normal, şi peste puţin timp să fiu la echipa mare. Am învăţat de la domnii Ion Moldovan, Dinu, Ţălnar, Piţurcă sau Esteban Vigo. Îmi place mult Barcelona, este exact ceea ce îmi doresc şi eu. Vreau ca băieţii mei să ajungă la ritmul lor, asta vreau de la echipa mea, să paseze şi să alerge cum fac cei de la Barcelona", a zis Petre la Prima TV.

Camerunezii au plecat
Ieri, Dinamo II a disputat o partidă de verificare în compania lui Damila Rm. Vîlcea (1-2), în acest meci fiind testaţi pentru ultima oară şi fundaşul stînga Rodrigue Ebongue (24 de ani), şi mijlocaşul ofensiv Boyomo Balong (21 de ani). "Cîinii" au decis să renunţe la cei doi, astfel că Ebongue va merge la Mioveni, în timp ce Balong va evolua în ligile inferioare, la Caransebeş.

Inbox:
- Marius Niculae a fost ieri invitatul membrilor PCH la un pub din centrul vechi al Capitalei, unde a primit un tricou special din partea galeriei.
- Srgian Luchin a suferit o contuzie puternică la umărul drept în ultimul amical cu Ordabassy (0-0), însă doctorii susţin că se va putea antrena normal luni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
florinch
florinch  •  26 Februarie 2012, 21:53

La cat se fura la bulgari nu ma mira ce a patit.Fura castravetii aia in draci si,ce e mai rau, sunt mana in mana cu politia.Mai au mult de tot sa se civilizeze oamenii cu ceafa la ta de la sud de Dunare.

fcgeo
fcgeo  •  26 Februarie 2012, 21:45

"Vreau să jucăm ca Barcelona!" ADICA IN ROSU SI ALBASTRU ?????? CA DE JOC NU PREA CRED CA POATE FI VORBA, PENTRU CA N-APUCA SA "EXPLODEZE" VREO UNUL CA-L SI PUNETI PE TARABA,DE VANZARE.

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Februarie 2012, 03:42

Vezi daca nu joci la Rapid... daca erai de-al lor ramaneai cu bagajul intact!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează