FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Prea riscantă" vs. "O idee foarte bună" » Pro şi contra rolului special jucat de Chiricheş la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 iulie 2013 13:58

Vlad Chiricheş este criticat din nou pentru tendinţa de a ieşi des cu mingea la picior din defensivă.

Fotbalistul cel mai bine cotat din lotul Stelei s-a remarcat şi la meciul cu Vardar, jucînd foarte sus şi asigurînd superioritate la mijlocul terenului.

Emeric Ienei crede că acestă "găselniţă" a lui Reghecampf, cu Chiricheş avansat, e prea riscantă.

"Chiricheş are nişte calităţi foarte bune, dar el în apărare mai face şi nişte greşeli. În momentul cînd are mingea vrea să joace ca la mijlocul terenului, nu ca apărător. El este apărător şi este plătit pentru numărul 3 sau 4 cît are şi nu pentru numărul 8 sau 10. Cei de la Steaua încă nu sînt atît de obişnuiţi cu Chiricheş cînd pleacă în faţă şi atunci rămîne un gol", a declarat Ienei la Look TV.

În schimb, un alt antrenor al Stelei, Sorin Cîrţu, a lăudat procedeul tactic: "E foarte bună ideea cu urcarea lui Chiricheş în zona mediană pe faza de atac. Creează superioritate şi s-a văzut asta la meciul cu Vardar".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gerulathor
gerulathor  •  18 Iulie 2013, 15:30

YO daca as fi antrenor l-as pune pe Chiriches pe postul de mijlocas defensiv si in aparare as juca cu: BOURCEANU(un fel de Mascherano)!!!..sau GARDOS Chiriches dribealza sau fenteaza adversarii, mai mult decat toata LIGA 1 la un loc! Sa i se dea tricou cu numarul 10 please!

vladutz13
vladutz13  •  18 Iulie 2013, 15:05

Din pacate Ienei se inseala. A urcat in atac de vreo 5 ori cu Vardar. O singura data au fost probleme pentru ca a dat pasa direct la atacantul macedonean. Probabil daca se apuca sa dribleze nu mai era problema :)). In rest, de fiecare data a coborat un inchizator sa acopere, mai ales Pintilii

jalemare
jalemare  •  18 Iulie 2013, 14:59
Postat de andrei1102 pe 18 Iulie 2013, 14:51

Banuiesc ca tu ai stat acolo langa esti si ai vzt exact ce au notat de o spui cu atata siguranta, nu?

am stat chiar langa masa presei dar nu as putea sa spun ce isi notau oamenii :)) pot sa spun ca imi place foarte mult Chiriches si chiar imi e ciuda ca nu reuseste sa-si corecteze micile deficiente pe care le are. daca s-ar transfera la Barcelona cu siguranta antrenorul nu ar vrea sa-l vada intre Messi si Neymar :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează