FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Precizările dinamoviştilor după ce Florentin Petre nu mai antrenează "satelitul": "N-a fost dat afară, ne poate ajuta mai mult ca scouter"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 11:07

Gabriel Răduţă, şeful centrului de copii şi juniori de la Dinamo, a făcut o serie de precizări în cazul schimbării lui Florentin Petre din funcţia de tehnician al "satelitului" echipei.

"Pe Florentin nu l-a dat nimeni afară. Clubul a considerat că ne poate ajuta în alt departament, cel de scouting. Domnul Negoiţă s-a comportat foarte OK cu el. Se dorea la echipă un antrenor cu mai multă experienţă pentru creşterea copiilor. În plus, Florentin a rămas la club, am insistat pe asta. Împreună cu domnul Negoiţă respectăm fotbaliştii care au făcut ceva pentru Dinamo", a spus Gabriel Răduţă.

Referitor la reacţia dură a lui Adrian Mihalcea (detalii), Răduţă a avut următoarele explicaţii: "Trebuia să vină antrenor la Dinamo II alături de Mugur Bolohan la începutul sezonului. Ne-am întîlnit, domnul Negoiţă i-a propus un anumit tip de contract pe care Mihalcea nu l-a acceptat. Patronul clubului îl apreciază pe Adrian Mihalcea, doar că nu s-au înţeles asupra contractului. Nu cred că are de ce se plînge Mihalcea de domnul Negoiţă. Nu a rămas dator".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
whiteredarad
whiteredarad  •  16 Noiembrie 2015, 14:42

Sa mori de ras nu alta. Florentin Petre, nu e bun de antrenor, la esaloanele inferioare, la Dinamo. Eu il inteleg pe dl Raduta, ca trebuie sa fie diplomat, dar sa fim seriosi, cu scouting-ul la Dinamo. Nu o sa aduca niciodata Petre jucatori, acolo comanda Rednic. A fost dat afara, de la antrenorat, asta e adevarul, mai ales ca de acuma tifosii il stiu pe dl Negoita : e iute la manie si grabnic varsatoriu se sange. Adica , dansul cupleaza partea de sus ,dupa ce ia decizia, in plus e tare influbtabil si instabil in decizii.

spinoza
spinoza  •  16 Noiembrie 2015, 13:02

Adica nu mai este antrenor, este bagator de seama? Negoita distruge clubul. Este un amator in fotbal, doar tine cu echipa Dinamo.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Noiembrie 2015, 12:53

Cum adica ...Florentin Petre nu mai antreneaza .....”satelitul ” ?! Care satelit mai pacalicilor, e echipa a II-a a clubului ! Sateliti erau Gloria Buzau, Urziceni, Pandurii, Viitorul si o perioada Chiajna pentru defuncta steaua, actualmente fcsb-srl !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează