FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Preferat lui Piovaccari » Astra și-a găsit atacant. Fostul stelist nu va reveni în Liga 1

Essombe fusese adus la Dinamo de Rednic, iar Andone l-a trimis la formația secundă
Essombe fusese adus la Dinamo de Rednic, iar Andone l-a trimis la formația secundă

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2016 00:00

Atacantul lui Dinamo, Marcel Essombe, s-a înțeles aseară cu campioana Astra Giurgiu, care avea și varianta ex-stelistului, liber după despărțirea de Western Sydney.

Marcel Essombe, 28 de ani, a stat doar jumătate de zi la echipa secundă a lui Dinamo. Aseară, a avut o întâlnire cu oficialii Astrei și trebuia să semneze pe două sezoane cu campioana.

Fotbalistul va juca în tricoul giurgiuvenilor în preliminariile Champions League. Daniel Niculae pierde și startul campionatului, accidentat, Alibec revine la antrenamente de luna viitoare.

Astra l-a preferat pe Essombe - Dinamo va primi în jur de 150.000 de euro - în detrimentul unui fotbalist cunoscut pe piața internă, Federico Piovaccari, ex-stelistul de 31 de ani, campion cu roș-albaștrii în 2014. Italianul a fost propus și Astrei, și lui Dinamo.

Șumudică spera aseară să-i mai rezolve în aceste zile pe Săpunaru și Budescu.

"Fără încă un atacant nu arătam prea bine. Avem un mijloc de calitate, dar aveam nevoie de lovitura finală, de matador! Essombe nu are surplus de greutate, dar trebuie să se pună la punct cu câteva lucruri"
Marius Șumudică, antrenor Astra

8goluri și o pasă decisivă a reușit Essombe pentru Dinamo în 29 de meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
940777835962411
John Birjovanu  •  19 Iulie 2016, 21:20

mai bun era Piovaccari,sa vazut asta si cand era la Steaua,avea simtul porti,se descurca bine si pica si golul,pacat,in campionatul nostru era ff bun

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Iulie 2016, 11:40

Mi-a placut Essombe in prima jumatate a campionatului insa in primavara a fost o deziluzie totala, a ratat din toate pozitiile iar in finala cupei a avut 2 ratari monumentale iar pe contrele ce au urmat Dinamo a luat ambele goluri. E bine ca se vor lua totusi niste bani pe el.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Iulie 2016, 11:26

Ca sa vezi unde era matadoru`...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează