FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prelungire cu clauză-surpriză » Cum l-a blocat Becali pe Tamaș la Steaua până în vara viitoare

Gabi Tamaş a devenit esenţial pentru formaţia vicecampioană // Foto: Raed Krishan
Gabi Tamaş a devenit esenţial pentru formaţia vicecampioană // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 00:00

Gabriel Tamaş şi Steaua au semnat un contract valabil până vara viitoare, dar fundaşul de 32 de ani poate pleca în străinătate la echipa ce-i achită 200.000 de euro lui Gigi Becali.

Gabriel Tamaş a ajuns încă de luna trecută la un acord cu Steaua pentru a extinde înţelegerea a cărei valabilitate expira la finele verii. Fundaşul de 32 de ani a semnat pe încă un sezon cu formaţia lui Gigi Becali, ambele părţi fiind satisfăcute de continuarea relaţiei.

Tamaş şi-a trecut iscălitura pe un nou contract ce i-a adus o mărire salarială substanţială, de 15.000 de euro pe sezon.

Chiar dacă a ajuns la 32 de ani, internaţionalul încă are mare căutare în străinătate. Diverşi agenţi îl îmbie cu tot felul de propuneri, însă Tamaş nu va face nicio mutare, cel puţin până la iarnă.

Apărătorul are o clauză în contract, cum că poate părăsi gruparea pentru orice formaţie de afară ce achită 200.000 de euro. Fotbalistul şi Gigi Becali au fost de acord cu prevederile financiare ale acordului, chiar dacă Tamaş a sosit gratis când a semnat cu Steaua.

Oricum, între cei doi funcţionează o relaţie specială! Gabi a spus de mai multe ori în faţa camerelor TV: "Trebuie să ne intereseze la Steaua ce facem noi, ce părere au antrenorul şi patronul, nu ce e la alte echipe" şi "Contează ce cred despre mine antrenorul şi patronul, nu altcineva din afara clubului".

Tamaş a fost de acord din prima cu sumele oferite de Becali, negocierea şi semnarea actelor s-au derulându-se într-o oră!

Mai puţin decât ceasul de la mână

Revenit la Steaua după divergenţele cu Mirel Rădoi, Gabriel Tamaş a avut un salariu lunar, la începutul lui 2016, de 1.000 de euro. A dezvăluit chiar Gigi Becali într-o intervenţie televizată.

La Ankara, fotbalistul a purtat la mână un ceas al companiei elveţiene Sevenfriday de aproape 2.000 de euro, salariul pe două luni până la prelungire! Dar braşoveanul a  câştigat totuşi, în 2016, 100.000 de euro din diverse bonusuri.

1pasă decisivă a reuşit Tamaş în acest sezon în 13 meciuri pentru Steaua, în toate competiţiile

44de partide are Gabi în tricoul roş-albaştrilor, adunând în total două assist-uri. A câştigat tripla campionat - Cupa României - Cupa Ligii în 2015, plus Cupa Ligii în acest an

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
chromophobia
chromophobia  •  16 Septembrie 2016, 14:49

Pacat de viata extra-sportiva.F.bun fotbalist

dincolodenori
dincolodenori  •  16 Septembrie 2016, 10:47

Pe Tmas il ti blocat intr-un singur mod ,il bagi intr-un bar ,fie el si fara usi si fara geamuri ...

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Septembrie 2016, 10:34

Nu mai zic nimic.Bandit mare e Becali!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează