FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI-RAPID, AZI, 18:00, DIGISPORT 1 ÎN DIRECT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Prelungirile în Grant depind de locul ocupat la final de campionat

Grigorie trebuie să mai aștepte pînă va afla dacă va spune sau nu ”la revedere” Rapidului
Grigorie trebuie să mai aștepte pînă va afla dacă va spune sau nu ”la revedere” Rapidului

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 12:03

Constantin Zotta a  dezvăluit motivul pentru care nu s-au început negocierile cu jucătorii aflaţi la final de contract cu Rapidul. La Radio GSP, preşedintele clubului din Grant a zis: "Sîntem condiţionaţi de clasarea de la finalul sezonului.  Chiar dacă e greu de crezut că am  putea rămîne în afara Europei,  contează foarte mult dacă ne vom  califica în Champions League sau nu. Oricum, sînt sigur că cei pe care dorim să-i păstrăm vor rămîne la noi".

Şase fotbalişti mai au  contract cu giuleştenii  doar pînă la 1 iunie, respectiv Marcos Antonio, Duarte, Grigorie, Glauber, Ezequias şi Burcă . În plus, Creţu, Deac şi  Ioniţă vor reveni la  echipele de unde au fost împrumutaţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
veverita_catalin
veverita_catalin  •  21 Aprilie 2012, 15:38

Deci noua! Si acum ei vor astepta sa vada unde termina Rapidul? Poate atunci nu vor mai fi altii interesati de ei si vor ramane "mai pe subtire" in Giulesti, ca tot n-au unde sa mai plece asa de tarziu...TACTICA A LA COPOS... Calmeaza-i pe baieti, sa nu mai stea cu gandul la contract si sa joace bine acum, pe final, ca avem sanse...Si nu uita de-un atacant bun! Decat sa dai 2 mil. pe 6 jucatori, mai bine ia unul si bun!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează