FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

Premieră și pentru Gigi Becali » Patronul lui FCSB a anunțat prima schimbare pe care o va face Teja cu Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 19:52

Gigi Becali a anunțat prima schimbare pe care o va face Mihai Teja la meciul cu Hermannstadt din această seară.

„Nu m-am băgat peste Teja. Probabil are altă strategie dacă l-a pus pe Planic pe bancă. Și Bălgrădean m-a dezamăgit și e în poartă. Teja a zis că cine greșește stă pe bancă. Mi-a spus că o să-l țină pe bancă și că va intra în repriza a doua. A zis că vrea să joace cu Bălașa și Filip și apoi să joace cu Filip la mijloc, dacă-l va schimba pe Pintilii cu Planic.

Vrea să vadă cât duce Pintilii, doctorul a zis că poate 30 de minute. I-am zis să facă cum vrea. A zis că vrea să le arate jucătorilor că plătesc dacă greșesc”, a declarat Gigi Becali la venirea pe Arena Națională.

S-a confirmat prima schimbare

Mihai Teja l-a înlocuit pe Mihai Pintilii după 45 de minute cu Bogdan Planic, astfel confirmă spusele patronului dinaintea meciului.

Meciul dintre FCSB și Hermannstadt poate fi urmărit AICI!

Citește și:

Ce a adus Mihai Teja nou la FCSB față de Nicolae Dică » Un jucător dezvăluie: „Ne impune asta la fiecare antrenament”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează