FOTBAL  »  Superliga  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

Premoniţia lui Marcel Popescu e pe cale să se adeverească ;)

Marcel Popescu
Marcel Popescu

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 21:27

Fost preşedinte al Universităţii Craiova în anii '90, Marcel Popescu a anticipat încă din august 2011 că "Universitatea va reveni în fotbalul românesc în primăvara lui 2012". Azi, Mircea Sandu a admis că "Universitatea ar putea reveni în Liga a 2-a".

Popescu a fost şi cel care i-a ajutat pe avocaţii clubului din Bănie să înceapă "războiul" cu şefii fotbalului românesc de la FRF şi LPF. El le-a indicat precedentele sentinţe care au fost date în Europa, în cazuri asemănătoare, în favoarea cluburilor, dar şi căile de atac împotriva sentinţei Comitetului Executiv prin care Craiova a fost dezafiliată.

Mîine, Marcel Popescu se va alătura mitingului de protest al fanilor olteni, care va avea loc la Craiova, unde vor participa şi foste glorii ale Universităţii.

GSP.ro te va ţine la curent în timp real cu tot ce se întîmplă la mitingul din Bănie, programat cu începere de la ora 18:00 în Piaţa Prefecturii. La cel organizat în urmă cu două săptămîni în Bucureşti a ieşit cu scandal, suporterii fiind împrăştiaţi de jandarmi cu gaze lacrimogene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
pteropus
pteropus  •  05 Aprilie 2012, 21:59

Drumul este inca destul de lung...pana la anularea deciziei federatiei...si recuperarea cel putin partial daca nu total a tuturor prejudiciilor...Bine-ar fii daca pana la inceperea noii editii a campionatului aceste probleme sa se rezolve....dar este destul de greu.O echipa ar trebuii inchegata inca de pe acum iar in perioada ce urmeaza sa se omogenizeze prin niste jocuri amicale...Pentru asta trebuie bani, colectiv tehnic...etc

david19
david19  •  05 Aprilie 2012, 21:55

da ce a facut craciunescu ba?a furat el Craiova

thebluestlion
thebluestlion  •  05 Aprilie 2012, 21:43
Postat de mieusa pe 05 Aprilie 2012, 21:39

Cu Craiova se rezolva. Ce ne facem cu cei trei muschetari: Sandu, Dragomir, Craciunescu ?

Daca se rezolva cu Craiova, Dragomir si Sandu ajung la parnaie, deci pumnii stransi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează