FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA-POLI IAŞI 2-1

Prepeliţă: "Trebuie să dăm totul pentru a nu avea emoţii cu retrogradarea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Marcator astăzi, căpitanul Craiovei îi dedică reuşita lui Florin Costea, accidentat grav după un contact cu portarul Brăneţ.

"Dedic golul şi victoria lui Florin Costea. Până la finalul meciului, noi nu am ştiut ce are. Suntem cu toţii alături de el. O victorie importantă, venită într-un moment important pentru noi.

Trebuie să strângem rândurile şi să facem tot ce depinde de noi să nu avem emoţii cu retrogradarea", a declarat Prepeliţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  21 Martie 2010, 20:54

cum pula mea sa iei gol in min 90 ca si la timisoara mai bine ar retrograda odata ca de 6 ani de cand e in a marele si principalul obiectiv al iasului e evitarea de la retrogradare

 •  21 Martie 2010, 20:16

Valy, esti dus cu pluta... Cu Florin sau fara, nu e acelasi final de campionat!!! Bravo baietilor ca au crezut pina la sfirsit!!! Jocul s-a imbunatatit... speram sa nu mai pierdem meciul viitor cu Rapid si asa sa raminem pe linia de plutire!!! Sint mindru de voi baieti!!! Florine, sanatate!!!

 •  21 Martie 2010, 20:15
Postat de pe 21 Martie 2010, 19:36

sa ma ierte dumnezeu dar,parca este mai bine fara costea.ne inbolnavit cu ratarile lui.

din pacate asta e defectul lui....rateaza enorm de mult....pacat. Daca ar da gol la jumate din fazele care le are ar fi acum mult mai departe...si echipa si el.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează