FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Presa / Aston Villa ofera 3,5 milioane de euro pe stelistul Nicolae Dica

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2007 00:00

NewsIn / Antrenorul formatiei Aston Villa, Martin O'Neill, il vrea pe atacantul stelist Nicolae Dica, si echipa sa este dispusa sa ofere 2,5 milioane de lire sterline in luna ianuarie a anului viitor, adica peste 3,5 milioane de euro, informeaza editia online de vineri a cotidianului englez Mirror.

Sursa citata scrie ca antrenorul O'Neill este cel care il doreste pe Nicolae Dica, mai ales dupa ce nu l-a putut transfera pe mijlocasul stelist in vara, si vrea sa ofere aproximativ 3,5 milioane de euro clubului Steaua. Cotidianul noteaza faptul ca Olympiakos a oferit 3 milioane de euro, dar clubul nu a dorit sa-l vanda, lucru negat de patronul Stelei.

Site-ul suporterilor lui Aston Villa scrie ca nu este o noutate in Anglia faptul ca gruparea vrea sa-l cumpere pe Dica, pe care l-a urmarit din luna ianuarie a acestui an.

La inceputul anului, Sky Sports a scris ca oficialii lui Villa l-au consultat pe Dan Petrescu in legatura cu oportunitatea transferului lui Nicolae Dica, iar BBC a confirmat in luna ianuarie ca Aston Villa il urmareste pe Dica. "Problema este ca este numai un zvon, iar Mirror are oameni care urmaresc site-uri de fotbal apoi readuc in discutie speculatii mai vechi", se arata pe pagina fanilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează