FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Presa franceză dezvăluie fața necunoscută a lui Gnohere: "Dat afară din cauza unei bătăi care a izbucnit în centrul oraşului"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 18:10

Harlem Gnohere, 30 de ani, a acordat un interviu pentru publicația Le Monde în care a vorbit despre visul său, dar și despre un moment mai puțin plăcut.

Atacantul s-a născut lângă Paris, în Essonne: "Eram un bătăuş și eram adesea implicat în bătăile între cartiere. Tatăl meu a înţeles imediat pericolul la care eram expus şi, la vârsta de 12 ani, m-a trimis la centrul de juniori a lui Cannes, ca să fiu departe de oraș. A avut dreptate. Mulţi prieteni au ajuns la închisoare... Lucrurile ar fi putut să se încheie rău și pentru mine".

De ce a fost dat afară de la Cannes

Viața trăită în cartier l-a făcut pe Gnohere să facă și greșeli pe vremea în care acesta juca pentru Cannes.

"Am fost dat afară din cauza unei bătăi care a izbucnit în centrul oraşului. Cei de la Troyes nu aveau încredere în tineri, aşa că m-am dus în Elveţia pentru 1.500 de euro pe lună. Am înscris goluri, dar niciun club din Ligue 2 nu s-a interesat de mine. Aşa că am plecat pentru 1.000 de euro pe lună la Virton, în liga a treia din Belgia, unde nivelul era mai ridicat", a declarat Gnohere.

Despre venirea în România, în 2015, Gnohere povestește: "Aș fi putut semna cu alt club, Petrolul Ploiești, dar președintele echipei mi-a zis că nu sunt la un nivel bun pentru a evolua acolo".

Golgeterul Ligii 1 cu 13 reușite are părinți din Coasta de Fildeș și spune că visează să îmbrace tricoul naționalei "elefanților": "Nu am fost niciodată chemat şi încă n-am vorbit cu niciun reprezentant al federaţiei ivoriene. Nu ştiu dacă voi avea vreodată ocazia să joc pentru "elefanţi". Am crezut că a marca goluri într-un campionat din Europa mi-ar permite să fiu remarcat. Îmi doresc să joc la națională, dar încep să îmi pierd speranţa".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Aprilie 2018, 09:54
Postat de Stefan Anghel pe 07 Aprilie 2018, 09:35

capitane,istet mai iesti....cata vreme era la mimao gsp nu spunea ca bizonu era smardoi,NU...ne spunea ca lua lectii de pian si ca canta in coru bisericii....alte vremuri,aceeasi pelikani.

Câtă vreme era la Dinamo, gazeta voastră de casă nu scria nimic despre el, iar voi îl făceați în toate felurile, așa cum făceați si cu Budescu al Astrei, și cum făceați cu mulți. După ce ajuns slujbaș la Gigi, ceilalți slujbași, cei cu condei, au început sa-i dedice ode, iar voi să-l dezmierdati ***. Idem, Budescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  07 Aprilie 2018, 09:35
Postat de cpt.ahab pe 07 Aprilie 2018, 09:31

E crescut pe străzi. Acolo nu se predă gratitudinea. Venise un nimeni la Dinamo, unul de care suporterii fecesebisti râdeau de se prăpădeau.

capitane,istet mai iesti....cata vreme era la mimao gsp nu spunea ca bizonu era smardoi,NU...ne spunea ca lua lectii de pian si ca canta in coru bisericii....alte vremuri,aceeasi pelikani.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Aprilie 2018, 09:31
Postat de vasy86le pe 07 Aprilie 2018, 07:37

Daca nu il lua Rednic la Dinamo, *** prin ligile inferioare din Belgia, dar asa e, ***

E crescut pe străzi. Acolo nu se predă gratitudinea. Venise un nimeni la Dinamo, unul de care suporterii fecesebisti râdeau de se prăpădeau.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează