FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - RAPID 0-1

Presa germană interpretează bucuria lui Ioniţă de după golul cu Alba Iulia: "E nazist?"

Alexandru Ionita, Ionita, Rapid
Alexandru Ionita, Ionita, Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Presa din Germania a interpretat gestul cu care rapidistul şi-a sărbătorit golul de la Alba Iulia drept un salut hitlerist

Alexandru Ioniţă a spart gheaţa, cu primul gol marcat în retur, dar s-a trezit cu alte probleme: nemţii îl cred nazist! Cum au ajuns germanii la concluzia asta? Au văzut pe youtube.com faza reuşitei lui Ioniţă din meciul Unirea Alba Iulia - Rapid (0-1).

După ce înscrie de la 35 de metri, atacantul a dus arătătorul mîinii drepte la gură şi ridică braţul stîng. "E un salut nazist!", au concluzionat ziariştii de la Bild, care explică la ce dezbatere s-a ajuns: "Au apărut discuţii inclusiv între suporteri, pe forumuri. Şi fanii au văzut gestul lui Ioniţă şi mulţi dintre ei l-au interpretat ca fiind de sorginte nazistă! Germania e sensibilă la aşa ceva, deoarece lumea încearcă să se delimiteze de un asemenea comportament!".

Alex e şocat: "Semnul pe care l-am făcut îi viza pe cei care m-au criticat după primele etape din retur. Nu are absolut nici o legătură cu nazismul, nici nu mi-a trecut prin cap aşa ceva!".

"Am suferit cît am fost criticat şi de aceea am făcut gestul, ca să le cer tuturor contestatarilor să tacă. Atît şi nimic mai mult!"
Alexandru Ioniţă, atacant Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
chr508
chr508  •  17 Martie 2010, 18:06

Ce glumeti sunt astia de la Bild... HAHAHAHA

 •  17 Martie 2010, 12:15

Bild e un fel de cancan de la noi, deci vorbesc si ei sa se afle intreaba. Bistrita - Craiova 0-2

 •  17 Martie 2010, 11:48

Credeam ca numai pe la noi sunt indivizi care vad semnificatii fanteziste in gesturi in care nu e nimic de vazut. Daca afla cineva cat de raspandit este virusul prostiei, poate scoate un vaccin cu apa chioara si scoate bani buni din asta! Oricum, e o idee mai buna decat chestia cu gripa porcina ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează