FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA

Preşedintele Astrei s-a dezlănţuit: "Dacă încep şi vorbesc de ce greşesc arbitrii pro-Steaua..."

Articol de - Publicat vineri, 20 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 decembrie 2013 22:11

Dinu Gheorghe îl face praf pe Tudor, susţine că ştie de ce se fac erori în lanţ în favoarea roş-albaştrilor, "dar nu spun pentru că altfel, doi ani n-aş mai intra pe un stadion", mătură cu Deaconu şi CCA şi face ameninţări incredibile în perspectiva derby-ului cu Steaua de mîine seară.

La 12 ore distanţă de finalul meciului Steaua - Astra, 3-1, Dinu Gheorghe a intervenit telefonic în emisiunea Morning Sport, de la Dolce Sport, unde timp de un sfert de oră a vorbit despre înfrîngerea de pe Arena Naţională, dar în principal despre prestaţia brigăzii conduse de Alexandru Tudor. Iată cele mai tari reacţii pe care "Vamă" le-a avut ieri.

DESPRE ARBITRAJ
1. "Are rost să mai cer vreo părere despre ce măsură se impunea la ce face Kapetanos în minutul 26? Păi, ăla a fost orice, croşeu, upercut, şi Tudor nu dă roşu. Din contră, îi dă galben lui Mureşan. Păi, ce voia să facă Mureşan, să zică ««mai dă-mi una că nu m-ai prins bine?»». Noi vedem de pe bancă tot, iar el nu vede, nu? Şi e la 7 metri de fază! Hai, că doar nu sîntem proşti"

2. "În minutul 3, Pintilii face un fault între galben şi roşu şi nu primeşte nimic. Normal că le dai aripi cînd îi laşi să lovească şi să joace dur. Probabil că şi-au zis de la vestiare:«Putem să-i omorîm, că nu păţim nimic"

3. "Între arbitrajul lui Dima de la Oţelul - Steaua şi cel al lui Tudor de miercuri nu e nici o diferenţă, dar absolut nici una în ceea ce priveşte latura disciplinară. Oricum, la Tudor chiar mă aşteptam la aşa ceva. Fix la fel ne-a făcut şi anul trecut, cînd am pierdut 2-0 cu Steaua. Probabil că dacă e în postul Crăciunului, crede că îşi permite orice"

DESPRE CCA
1. "Domnul Deaconu e mulţumit probabil şi ne cere şi nouă să avem încredere. Să aibă el încredere în Tudor, eu nu pot să am""
2. "Mă întrebaţi de ce la faza cu Kapetanos n-a intervenit asistentul. Hai, ce dracu', păi Tudor îi domină pe asistenţi, ăia îi fac cafeaua în vestiar, ce să intervină ei peste el?"
3. "Nu vom face nici un memoriu. Ştiţi ce se întîmplă cu acele memorii care sînt depuse la CCA? Sînt duse la baie şi folosite de Deaconu şi ceilalţi de acolo atunci cînd li se termină hîrtia igienică"

DESPRE ARBITRAJELE PRO STEAUA
1. "De ce toţi arbitrii greşesc pentru această echipă. Hmm... Eu ştiu de ce, dar dacă aş şi spune probabil n-aş mai fi lăsat să vin la vreun meci de fotbal, de fapt n-aş mai fi lăsat să intru pe vreun stadion timp de doi ani"
2. "Tot vorbim de Steaua, aţi văzut-o în Champions League atunci cînd nu e arbitrată de Tudori şi de alţii ca el. Aţi văzut cît de uşor îi e şi acolo fără astfel de arbitraje"

DESPRE ATMOSFERA DE PE ARENA NAŢIONALĂ
1. "Ce am păţit miercuri seara n-am păţit pe nici un stadion în România. Au pus un grup de presiune de vreo 20 de indivizi deasupra băncii noastre, iar stewarzii se uitau la ei cum ne scuipau, cum aruncau în noi cu ce găseau şi cum ne înjurau ca la uşa cortului fără să ia vreo măsură"

DESPRE STEAUA
1. "Steaua m-a reclamat la comisii, însă nu-mi vor închide mie gura unii de p-acolo, Argăseală sau alţii ca el. E greu să-mi bage mie cineva pumnul în gură, indiferent cîte memorii îmi vor face ei la ce comisii vor ei"

DESPRE MECIUL DE MÎINE
1. "Cum o să fie la Giurgiu? Păi, o să vă spun ce o să facem, o să-i lovim şi noi din minutul 1. De fapt, îi luăm la bătaie de pe tunel, ne batem acolo parte în parte cu ei, că văd că asta e metoda. De ce să mai aşteptăm să intrăm pe teren, nu? Îi anunţ că îi aşteptăm cu mare drag aici"
2. "Am înţeles că vor să vină foarte mulţi suporteri stelişti. Îi aşteptăm, le creăm toate condiţiile, sîntem ospitalieri, am pus şi preţuri accesibile la bilete. 150 de lei fiecare tichet. Ieftin, nu? Păi, dacă vor să vadă marea echipă a Stelei şi o iubesc atît de mult, nu se uită ei la bani. Ei vin pentru Steaua, nu pentru Astra, deci să plătească atunci"
3. "Ei cred că pot să vină şi să înjure şi la Giurgiu gratis. Ei bine, îi anunţ că la Giurgiu dacă vor să înjure trebuie să scoată bani din buzunar"
4. "Avem şanse să cîştigăm sîmbătă cu două condiţii. Prima e să nu mai comitem greşelile incredibile pe care le-am comis miercuri. A doua e să avem parte de un arbitraj corect. Jucăm să luăm 3 puncte. Dacă nu le luăm? Asta e, mergem mai departe, nu se va termina lumea aici"

DESPRE MECIUL DE MIERCURI
1. "Am făcut 3 greşeli, am luat 3 goluri. Greşelile au fost de liga a doua, chiar de liga a treia. Probabil că a contat şi lipsa noastră de experienţă în comparaţie cu cea a Stelei. În plus, cînd nu respecţi sarcina postului pe care eşti şi cînd Junior Morais vrea să facă altceva decît trebuie să facă, normal că jocul te pedepseşte"

17-3 e raportul erorilor de arbitraj pro-contra ale Stelei în actualul campionat în cele 16 meciuri disputate pînă acum

3-7 e raportul greşelilor de arbitraj pro-contra ale Astrei în acest sezon de Liga 1 în cele 18 meciuri jucate pînă în prezent

"Dacă nu erau declaraţiile astea nu bănuiam nici eu de ce mi-a zis Dinu Gheorghe pe bancă «O să vedeţi voi arbitraj la Giurgiu»" ( Mihai Stoica, manager general Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (112)
tigruzzu
tigruzzu  •  20 Decembrie 2013, 18:23

17-3 e raportul erorilor de arbitraj pro-contra ale Stelei în actualul campionat în cele 16 meciuri disputate pînă acum. Nu Dinu a spus-o! Dinu... Freaka Dinu Vama in oițele bârsane... ceva de groaza!!!... Cica 100 de lei biletul (bine, pt tiganarimea 5telista - BELETU), auzi? Cand cu suma asta orice 5telist traieste de la 2 saptamani in sus... :-))) Deci... atentie: nu doar cei din cutiile de carton!!!

tigruzzu
tigruzzu  •  20 Decembrie 2013, 18:21

Freaka Dinu Vama in oițele bârsane ceva de groaza... Cica 150 de lei biletul (bine, pt tiganarimea 5telista - BELETU), auzi? Cand cu suma asta orice 5telist traieste de la 3 saptamani in sus... :-))) Deci... atentie: nu doar cei din cutiile de carton!!!

cornel61
cornel61  •  20 Decembrie 2013, 15:21
Postat de silviu74 pe 20 Decembrie 2013, 14:06

DINULE, DACA INCEP ALTII SA VORBEASCA DE TINE , E PENALA RAU !!!!

Hoţul strigă: HOŢII ! Vamă îşi păstrează apucăturile.

Vezi toate comentariile (112)
Comentează