FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA BRAŞOV

Preşedintele Coronei luat la ţintă în ”dosarul Martac - Ştefan”: ”Enache să ancheteze afacerea cu prostituate!”

Adrian Teodorescu l-a atacat pe preşedintele Coronei
Adrian Teodorescu l-a atacat pe preşedintele Coronei

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 iulie 2013 21:04

Declaraţia îi aparţine lui Adrian Teodorescu, şeful de la Oţelul Larissa (L5, Prahova), clubul care deţine proprietatea jucătorilor din lotul braşovenilor. Trimiterea e către un meci Bistriţa II - Corona, disputat în mai 2012.

Debutul Coronei în L1 stă pe un butoi cu pulbere. Iar fitilul se aprinde de la jucătorii Mădălin Martac (22 ani) şi Alin Ştefan (24 ani): pentru a obţine licenţa, clubul Primăriei braşovene a încheiat cu Adrian Teodorescu, preşedintele grupării proprietare, Oţelul Larissa (L5, Prahova), un acord de reeşalonare a unei plăţi de 80.000 de euro pentru transfer. E un dosar suspectat de semnături false, bramburit de comisiile federale şi instrumentat de DNA Braşov.

"Primarul Pinocchio"
Noul preşedinte al Coronei, Paul Enache, a răbufnit însă în week-end: "Voi face publice mai multe documente legate de aceste transferuri şi cred că unii vor ajunge la Poarta Albă".

Ieri, Teodorescu a contraatac: "Mă bucur că, după zece ani de tuns oile, Enache s-a întors în fotbal ca să facă anchete. Să ancheteze şi cine a beneficiat de cele două prostituate la meciul Bistriţa II - Corona 0-0, din mai 2012, cînd echipa a promovat în L2! După partidă, fetele au fost aduse la masă cu jucătorii!! Iar primarului Braşovului, George Scripcaru, ar trebui să i se spună Pinocchio. M-a minţit pe faţă cînd a promis că se va respecta acordul parafat pentru a salva licenţa clubului!".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
mihaitanase
mihaitanase  •  22 Iulie 2013, 06:50

CINE ESTE ACEASTA CORONA ?ENACHE ESTE DESTUL FOST SEF PE LA MAI MULTE ASA ZIS ECHIPE DIN BRASOV CARE AU INCERCAT SA DIVIDA PUBLICUL BRASOVEAN .S-A DOVEDIT IN TIMP CA ORASELE DIN PROVINCIE NU POT TINE DOUAECHIPE IN PRIMA LIGA ,BA IN ULTIMUL TIMP SUNT MULTE CARE NICI UNA NU POT .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează