FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA PLEACĂ DIN GHENCEA?

Preşedintele Gloriei: "Nu se pune problema să joace doar Steaua la Buzău"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Preşedintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan, a vorbit despre posibilitatea ca Steaua să evolueze pe arena "Crîng".

"Există deja un contract cu Victoria Brăneşti pentru a juca pe stadionul nostru, rămîne să promoveze echipa şi să facem un act adiţional referitor la partea financiară. La Steaua e altceva. Am primit solicitarea echipei din Ghencea, o onorăm, sigur că da. Nu se pune problema să joace doar Steaua la Buzău.

Deocamdată Gloria e la ea acasă, Brăneştiul e nou venită, iar Steaua e foarte iubită la Buzău. A venit domnul Oprişan azi, a văzut gazonul. Este meseriaş şi nu o spun numai eu.

La sărăcia în care ne zbatem, orice ban e binevenit. Sînt bani puţini, domnul Becali ar scuti mulţi bani. Dar eu nu cred că Steaua va părăsi Ghencea. Am văzut că MApN a dat înapoi, este nomal să se întîmple aşa pînă la urmă", a spus Tulpan la "Fabrica de Sport", pe Telesport.

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (7)
 •  22 Mai 2010, 08:28

daca becali va juca la buzau va retrage pe steaua2 si va ramane gloria in liga2 asta cred ca este chiria stadionului

 •  22 Mai 2010, 07:39

o primim pe steaua la buzau dar fara becali

 •  22 Mai 2010, 01:28
Postat de pe 21 Mai 2010, 22:22

Se aude ca si dinamo va juca la buzau,si astra si vasluiul.Iar celelalte echipe vor juca la Severin.Vor fi doua turnee la buzau si severin iar castigatoarele vor juca final la Piatra Neamt. Hai ca este penibil.Daca o echipa nu are stadion de Liga 1 afara si gata .Sa lase locul celor care au.

Mi se pare absolut corect! De asta nu baga nimeni bani in infrastructura,numai la Cluj s-a renovat un stadion.De ce sa bage bani cand pot juca bine mersi oriunde exista un stadion,banii sunt pastrati pt blaturi,pt altele...Si-au facut toate satele echipa,in spatele carora se afla interese meschine.Ar trebui interzis sa se joace in alta localitate.Nu ai stadion in localitate nu primesti licenta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează