FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 3-2

Președintele lui Dinamo e tranșant după înfrângerea de la Mediaș: "Acest lucru ne-a costat" » Mesaj clar pentru Bratu

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 21:51

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a vorbit despre înfrângerea suferită pe terenul lui Gaz Metan, 2-3, și despre marile probleme ale echipei lui Bratu. 

"E un duș rece de care aveam nevoie. Am stabilit de la începutul drumului că trebuie să fim mai modești și să nu ne facem iluzii.  Am tratat meciul de la Mediaș fără modestie, iar lucrul acesta ne-a costat. Sperăm că vom face lucrurile mai bine pe viitor.

Am vorbit cu Bratu despre întăririle de care are nevoie și am rezolvat jucătorii pe care i-a vrut încă de acum două săptămâni (n.r - fundașul dreapta Kino Delorge și mijlocașul Tomislav Gomelt). Există soluții în zona defensivă, avem tineri care sunt alternative foarte bune. E un sezon în care trebuie să le acordăm credit acestor tineri.

Nu o să mai avem întăriri, antrenorul trebuie să se bazeze pe ceea ce are. Îi mai avem în apărare pe Grigore, pe Marco Ehmann, un tânăr de mare perspectivă în opinia mea. Nu se pune problema ca eu să hotărăsc când intră Ehmann. Deciziile îi aparțin doar lui Florin", a spus David, la TV Digi Sport. 

"Bratu e cel mai curajos antrenor pe care l-am văzut la Dinamo"

Oficialul dinamovist a declarat că tehnicianul Florin Bratu beneficiază în continuare de susținerea totală a conducerii. 

"Obiectivul e calificarea în play-off. Dacă vom realiza acest obiectiv, vom stabili un alt obiectiv. Vreau să asigur suporterii că atmosfera din club e bună, antrenorul beneficiază de toată susținerea necesară. Salariile sunt la zi, nu există nicio problemă. Sunt întrunite toate condițiile pentru performanță. Trebuie răbdare, dar eu cred că Florin Bratu are secretul pentru a face o echipă competitivă.

Avem încredere în Florin, e un antrenor curajos, cel mai curajos pe care eu l-am văzut la Dinamo. Are o filosofie foarte clară, a făcut ordine la echipă, chiar și în zona administrativă. Sunt ferm convins că va face o treabă foarte bună",  a declarat Alexandru David

...despre reacția dură a lui Nistor: "E liderul echipei, în multe momente trage echipa după el. Poate să-i certe, poate să-i mobilizeze pe jucători. Nu pot să spun cât de util a fost ceea ce a spus aseară. Frustrarea a fost mare, la un moment dat reușisem să întoarcem scorul. Nu cred că liniștea se poate deteriora din cauza declarațiilor căpitanului echipei"

...despre proiectul socios al suporterilor: "Au existat momente de confuzie în ceea ce privește apariția pe tricou a sintagmei «Doar Dinamo București». Este o încercare reușită a clubului de a demonstra că susținem proiectul suporterilor. Asociația respectivă e cooptată în acționariat, urmând ca în perioada următoare numărul acțiunilor pe care cei de acolo vor vrea să le achiziționeze să crească. Nimeni nu știe cât va dura, un an, 10 ani sau 30 de ani până ca acest lucru să se întâmple. Suntem parteneri, e un proiect pe care clubul îl susține". 

...despre situația noii arene: "Stadionul se va face, capacitatea va fi de 18.000 de locuri. Sunt încrezător că va fi inclus în lista pentru EURO 2020. S-a intrat în linie dreaptă privind procedurile de proiectare, iar în primăvara anului viitor ar trebui să se înceapă treaba. Stadionul va fi pe Velodrom". 

Vezi și:  Noi tensiuni la Dinamo? Dănciulescu s-a luat de Nistor în direct la TV: "Supărarea a fost enormă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  08 August 2018, 09:11

MUTIU - DELORGE , POPESCU , DIMA , V.OLTEANU - MAHLANGU , NISTOR , GOMELT - MOLDOVEANU , AXENTE(popa) , SALOMAO !!!

2036290743290484
Ion Marin  •  08 August 2018, 09:04

BRATU, antrenor de 5 bani , atac de 3 bani si aparare de 2 bani.I am cantat de multe ori aici ,ca daca nu si aduce un fundas central de clasa , un fundas stanga si un atacant de clasa , la anul dupa play off , va fi in DIVIZIA B, DAR CRED CA NU L APUCA CRACIUNUL LA DINAMO CU STRATEGIA LUI SCHIOAPA si goluri luate de Cascadorii rasului, cu Steaua , unul , cu Medias altul si cu aceasta aparare , tot asa de la A LA infinit , TIMPUL TRECE REPEDE , SI VA FI ALT AN CATASTROFAL LA DINAMO.Popovici , are forta in sut , nu a batut nicio lovitura libera, trebuie urcat mijlocas stanga.Adu jucatorii de valoare de care ai nevoie, in atac cu Moldoveanu , vom juca in B la anu.Bratu va pierde pope incapatanarea lui excesiva , asa cum a facut si IOAN ANDONE.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează