FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Președintele lui Dinamo: "Nu ne e teamă de colaps" » Ce se va întâmpla în vară, dacă nimeni nu cumpără clubul

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 12:53

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, vrea să vândă clubul, dar pentru moment nu are nicio ofertă pentru echipa alb-roșie. 

Alexandru David, președintele clubului, a vorbit despre situația "câinilor" și a dezvăluit ce se va întâmpla la Dinamo din vară dacă nimeni nu va cumpăra clubul de la Negoiță.

"Acum, clubul funcționează pe un buget care e valabil până la finalul sezonului. Nu ne e teamă de colaps, nu avem de ce să ne fie frică. În cazul nefericit în care nu cumpără nimeni clubul, ne vom baza pe veniturile generale, din drepturi TV, sponsori, vânzări de bilete și vânzări de jucători.

O să facem un calcul și vom vedea ce buget vom avea. Vom ajusta cheltuielile în funcție de buget. O să fie jucători din propria pepinieră. Să nu uităm că avem destui jucători împrumutați.

În acest moment, nu ne gândim să-l vindem pe Nedelcearu. Din vânzarea lui Costache, clubul va avea suficienți bani până la finalul sezonului", a spus David la Pro X.

Până la vară, Dinamo continuă să aducă jucători și este aproape de a-l legitima pe internaționalul nigerian Lukman Haruna, fost la AS Monaco și Dinamo Kiev. (Detalii în exclusivitate, aici)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gametable08
gametable08  •  16 Noiembrie 2017, 14:05
Postat de martinpen pe 16 Noiembrie 2017, 13:07

Daca bugetul e facut inca de anul trecut, cum adica va acoperi transferul lui Costache cheltuielile anul asta ? Si banii prevazuti in buget pentru cheltuieli ?

La Negoita in buzunar ,unde crezi?:))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  16 Noiembrie 2017, 14:13

unde spune ca e facut bugetul de anul trecut ?

martinpen
martinpen  •  16 Noiembrie 2017, 13:07

Daca bugetul e facut inca de anul trecut, cum adica va acoperi transferul lui Costache cheltuielile anul asta ? Si banii prevazuti in buget pentru cheltuieli ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează