LIGA 1  ·  INTER - DINAMO 1-3

Preşedintele lui Inter: "Ne batem cu orice candidată la titlu, sîntem la fel de buni!"

Articol de — Duminica, 28 Februarie 2010, 00:00

Preşedintele clubului Internaţional Curtea de Argeş, Emanuel Marinescu, s-a declarat mulţumit de sprijinul pe care fanii piteşteni l-au arătat faţă de echipa sa în partida cu Dinamo.

„La primul nostru meci pe stadionul din Piteşti au fost aproximativ 10.000 de spectatori care au făcut o atmosferă extraordinară, fapt pentru care le mulţumim
. Publicul din Piteşti este bun cunoscător al fenomenului şi a trăit din plin meciul cu Dinamo. Păcat că nu am obţinut un rezultat bun, care să-i mulţumească pe cei prezenţi la meci pentru că am jucat bine. Nu comentez arbitrajul, şi îi las pe cei îndreptăţiţi să o facă”.

„Chiar dacă am pierdut partida cu Dinamo, echipa noastră a demonstrat că poate să se bată de la egal la egal cu orice formaţie care aspiră la titlul de campioană. Avem o echipă tânără cu jucători pe care îi creştem pentru fotbalul de mare performanţă, şi cu care sperăm să ne salvăm de la retrogradare”, a completat Marinescu. 

Preşedintele clubului Internaţional Curtea de Argeş, Emanuel Marinescu, s-a declarat mulţumit de sprijinul pe care fanii piteşteni l-au arătat faţă de echipa sa în partida cu Dinamo.

„La primul nostru meci pe stadionul din Piteşti au fost aproximativ 10.000 de spectatori care au făcut o atmosferă extraordinară, fapt pentru care le mulţumim. Publicul din Piteşti este bun cunoscător al fenomenului şi a trăit din plin meciul cu Dinamo. Păcat că nu am obţinut un rezultat bun, care să-i mulţumească pe cei prezenţi la meci pentru că am jucat bine. Nu comentez arbitrajul, şi îi las pe cei îndreptăţiţi să o facă”.

„Chiar dacă am pierdut partida cu Dinamo, echipa noastră a demonstrat că poate să se bată de la egal la egal cu orice formaţie care aspiră la titlul de campioană. Avem o echipă tânără cu jucători pe care îi creştem pentru fotbalul de mare performanţă, şi cu care sperăm să ne salvăm de la retrogradare”, a completat Marinescu. ”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (1)

 •  28 Februarie 2010, 15:52

dupa ce ti-a facut echipa ieri,cred ca esti ceva ruda cu penescu...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1