FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII

Presiune pe arbitraj înainte de Dinamo - Pandurii » Edi Iordănescu, declaraţii dure: "Calificarea putea fi deja jucată"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 11:50

Dinamo şi Pandurii se întîlnesc marţi, de la ora 18:30, în returul finalei Cupei Ligii, în direct la DigiSport, DolceSport, LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Antrenorul oaspeţilor, Edward Iordănescu, pune presiune pe arbitraj, chiar dacă în tur s-a impus cu 2-1. Tehncianul acuză prestaţia "fluieraşului" din tur, care a închis ochiul la două eliminări în tabăra dinamovistă.

"Multă lume preferă o finală de Cupă a Ligii între Steaua şi Dinamo. Şi motivele sînt simple şi logice. Însă Pandurii e o echipă cu valoare care a arătat un fotbal pozitiv şi de calitate, care vrea şi care poate merge în finală.

Singurul lucru pe care îl doresc este că arbitrajul să fie unul echilibrat şi obiectiv, pentru că ce s-a întîmplat în tur deja a influenţat într-o manieră destul de mare această dublă.

Cartonasul roşu care trebuia acordat în prima repriză (Filip) şi al doilea galben la M. Niculae în repriza 2 la scorul de 1-0 pentru Pandurii, puteau să însemne deja o calificare jucată.(şi spun al 2-lea galben la acel cot în faţă, ca să nu spun roşu direct, măcar galben).

M. Niculae e un jucător la care ţin şi cu care am lucrat, dar a greşit în acel moment. Acum calificarea e deschisă, arbitrajul să fie unul echilibrat şi echipa mai bună să meargă în finală !", a scris Edward Iordănescu pe Facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (69)
reddog
reddog  •  10 Martie 2015, 08:36
Postat de d_3amon pe 09 Martie 2015, 19:01

cine mai e si edi iordanescu asta? in afara de faptul ca e copilul lui anghel iordanescu n-a realizat nimic in fotbal. sper sa ne calificam cu gol din offside 10 metri in minutul 99 sa boceasca muierea asta 10 zile dupa. sa fi atat de penibil incat sa faci egal cu ceahlaul si sa pierzi acasa cu craiova in 3 etape si in loc sa te ascunzi sa iesi la atac ca te fura arbitrii e jenant. poti sa pupi toate incoanele lu tactu ca oricum Dinamo merge in finala

O finala DINAMO - fcsb ar aduce ligii incasari bunicele pt ca probabil ARENA nationala va fi plina...o finala pandurii-fcsb nu ar fi la fel de atractiva...

mitroi2008
mitroi2008  •  09 Martie 2015, 20:14
Postat de andrey.fcd pe 09 Martie 2015, 18:22

Aceasta incercare de antrenor vorbeste aiurea sa puna presiune pe arbitraj. Lasa ca se intoarce roata golul ala marcat de noi in deplasare va cantari enorm in economia calificarii chiar daca am pierdut meciul tur.

Dinamo se califica sigur! ar fi un dezastru sa rateze si trofeul asta! suporterii nu l-ar mai suporta pe Negoitza.

capitza1967
capitza1967  •  09 Martie 2015, 19:30

Jurnalistule unde ai facut scoala de poti scrie titlul cu NOUL ANTRENORUL ?

Vezi toate comentariile (69)
Comentează