FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - DINAMO, MARȚI, 17:00, DIGI, TELEKOM, PRO X, GSP.RO

Presiune pe Negoiță! Bratu atacă: "O să încerc să-l conving, e foarte important"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 08:58

Dinamoviștii își pot salva întregul sezon în cazul unei victorii la Craiova, în meciul de marți din sferturile Cupei.

Conștient de miza imensă a meciului, Florin Bratu, noul antrenor al lui Dinamo, a dezvăluit că îi va propune lui Ionuț Negoiță să acorde o primă jucătorilor săi în cazul în care se întorc victorioși de la Craiova.

"Întâlnim o echipă foarte bună, plecăm cu șansa a doua la Craiova, care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu. Este un meci complicat. Gazonul este destul de moale la Craiova, chiar dacă a avut prelată. Prefer un gazon normal, pe o vreme normală. Nu sunt condiții extraordinare, dar trebuie să ne adaptăm, asta e în România.

Cred că vom avea o primă, o să vorbesc despre asta cu domnul Negoiță. E important meciul. O să-l conving pe Negoiță pentru binele echipei, dar cred că banii nu sunt acum primordiali. Avem multe lucruri de arătat, am rămas mult în urmă", a declarat Florin Bratu, la TV Digi Sport.

U Craiova - Dinamo se joacă marți, de la ora 17:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Pro X. 

De ce e meciul de la Craiova important?

Deși obiectivul principal al "câinilor" a fost ratat, un eventual succes la Craiova ar putea salva în mare măsură sezonul actual. În cazul în care s-ar califica în semifinalele Cupei, roș-albii ar avea, cel puțin pe hârtie, un parcurs lejer către trofeu. Gaz Metan Mediaș, AFC Hermannstadt și învingătoarea sfertului-restanță FC Botoșani - Iași ar fi posibilele adversare ale dinamoviștilor.

Un succes în Cupă ar însemna enorm pentru Dinamo și din perspectiva participării în Europa League.

Câștigarea trofeului ar fi echivalentă cu participarea în turul III din Europa League, privilegiu de care nu se vor bucura nici măcar ocupantele locurilor 2 și 3 din Liga 1.

Vicecampioana va merge în turul II, în timp ce locul 3 va începe competiția din Turul I, ceea ce înseamnă nu mai puțin de 4 tururi până la ipotetica accedere în grupe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  03 Martie 2018, 15:13

Nu stiu de ce nu isi vede de treaba lui Bratu!Auzi la el,cica sa-l convinga pe pocaitul ala sa dea prime!Ala si prime!Cand are sufletul rau!Odata cica a vrut sa dea si el o prima-inainte de meciul cu Astra-si ati vazut ce-a iesit!Ala n-are mana de dat,el are mana de luat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează