FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Pretentiile lui Cirtu

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2007 00:00

Orgoliile au fost date deoparte. Dupa luni de zile in care au tot incercat sa se apropie unul de celalalt, Adrian Mititelu si Sorin Cirtu par sa fi ingropat definitiv securea unor razboaie mai vechi.

Refuzat de toti stranii pe care i-a contactat, finantatorul juvetilor s-a reorientat catre omul care in urma cu 16 ani a reusit eventul cu Universitatea. Mititelu a mai luat in calcul varianta instalarii lui Cirtu si dupa plecarea lui Cioroianu, dar negocierile de atunci s-au incheiat cu acuze subtile si reciproce. Sub presiunea evenimentelor din ultima vreme, finantatorul a ajuns acum la concluzia ca Sorinaccio, care are mare priza la publicul din Banie, este cea mai buna varianta pentru banca tehnica.

Surse autorizate sustin ca discutiile de principiu s-au purtat deja. Cirtu e dispus sa preia echipa, dar a pus conditii. Ar vrea minimum 10.000 de euro pe luna salariu, la iarna sa-i fie adusi 3-4 jucatori de valoare si garantii ca patronul nu se va amesteca in alcatuirea formatiei. "Momentan, nu pot sa spun nimic pe aceasta tema. Sa vedem ce se va intimpla", a fost singurul comentariu al antrenorului de 52 de ani.


Reconstituirea

de Razvan Prepelita

Aici "10", receptie! Aici "10", receptie! Tinta noastra are codul "32" si tocmai a pornit spre voi. Atentie, vine al naibii de tare! Eu nu am avut timp sa reactionez! O sa iasa deranj mare daca nu il oprim! E concentrat si foarte determinat. Trebuie sa il doborim, cu orice pret!
Aici "18". "10", da-mi, te rog, coordonatele lui "32"!
"18", fii te rog atent cind vorbesc cu tine, nu am timp sa repet! Daca vine spre voi, ce coordonate mai vrei, omule?
"18" si "10", aici "33", il am in vizor pe "32"? Ce treb'e sa fac?
Aici "18". "10", ai auzit? "33" il are in vizor pe "32". "18", am auzit, doar nu sint surd!
"33", contam pe tine! In caz de forta majora, anunta-l pe "12" sa intervina, e ultima noastra sansa!
Receptie, aici "6", "32" este "very quick’! "6", vorbeste, te rog, romaneste, sa ne intelegem!
Sint "12", am vesti proaste, "32" a trecut si de mine! S-a terminat, baieti. Ne-a pacalit pe toti!
"12", auzi, "32"-ul asta nu seamana cumva cu Lutu? Parca el era, mai, sa fie! Sa stii ca el era, il credeam demult terminat!

Reconstituirea fazei din meciul Craiova - Dacia Mioveni, in urma careia Lutu a inscris un gol de generic, dupa ce a insirat in stilul caracteristic mai multi adversari. Au interpretat: "32" - Lutu, iar "18", "10", "6", "12" etc - jaloanele.

Razvan Prepelita este unul dintre cititorii care corespondeaza cu Gazeta prin mail. A fost desemnat in 2006 "Talentul anului", la cea de-a doua editie a Premiilor Ioan Chirila.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează