FOTBAL  »  Superliga  »  PERFORMANŢĂ

Previziune din interior » "Regele" Hagi poate fi depăşit: "Are tot ce îi trebuie pentru a reuşi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 10:37

"Regele" Gică Hagi are un urmaş demn în fiul său, Ianis Hagi, iar psihologul care îi urmăreşte pe cei de la Viitorul, Andreas Hniatiuc, spune că îl poate depăşi pe tatăl său.

"Pentru vîrsta actuală, Ianis are tot ce i-ar trebui pentru a reuşi: viziune şi inteligenţă în joc, creativitate, spirit de luptă, ambiţie, tehnică bună şi curaj. În plus, are calitatea de a şti să se facă plăcut şi respectat de ceilalţi, e una dintre condiţiile reuşitei.

Ianis pare genul de om care face totul pentru plăcerea lucrurilor şi pare hotărît să le ducă la bun sfîrşit, iar dacă finalul acelor lucruri înseamnă o treaptă deasupra performanţelor generaţiei tatălui său, cu atît mai bine", a spus Hniatiuc pentru ziarul Libertatea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
silvercloud
silvercloud  •  27 Decembrie 2013, 18:29

Ianis Hagi este fotbalistul care ne va reda bucuria calificarilor la un Campionat Mondial sau European !! Iti multumim inca o data Gheorghe Hagi, ai ajutat de doua ori Romania, odata prin magia fotbalului pe care ne-ai aratat-o... si a doua oara daruindu-ni-l pe Ianis, cel care va fi creatorul de la mijlocul terenului a viitoarei nationale a Romaniei !! Sarbatori fericite tuturor!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  27 Decembrie 2013, 13:12

Să fim sinceri. Iani joacă încă dintr-un singur motiv, că are tat”su bani și o a inventat o panaramă de chipă, blatistă și penală. Ianis trebuie să-l întreacă pe tat”su doar la educație și școală, căci la acest capitol, Hagi e un penibil de cea mai înaltă clasă :))))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Decembrie 2013, 13:09

Iar incepem cu nepotisme ? Copilul lui Hagi e mediocru spre slab ...e atat de slab incat si copilul lui Mitichelu este mai bun decat el ...Din cauza copiiilor de fotbalisti ...si a sacoselor date mita ...nu pot sa joace in Nationala de jkuniori ...copiii de oameni saraci ...dar foarte talentati ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează