FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA

Previziunile lui Șumudică pentru Dinamo - CSU Craiova: "Asta simt eu"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 15:18

Aflat în luptă directă cu Dinamo pentru ultimul loc care asigură play-off-ul, tehnicianul Astrei a declarat că și-ar dori ca CSU Craiova să se impună diseară în fața echipei lui Cosmin Contra.

"Mi-ar conveni să bată Craiova, clar, dar cred că va câștiga Dinamo. Asta simt eu. Va fi un meci în care se va dărui total, în care își joacă ultima șansă.

Cred că nici rezultatul de egalitate nu le ajunge. Bine, și cu două victorii, una, acum, cu Craiova și una, la Pandurii, tot vor sta la mâna rezultatelor", a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă azi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

"Noi, dacă vom face 7 puncte din aceste ultime trei meciuri pe care le mai avem, nu mai zic 9, spun doar 7, suntem matematic în play-off, fără a mai depinde de alții" Marius Șumudică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  25 Februarie 2017, 18:46

Sumy e suficient sa nu câștige Mediaș ul un meci și le au grele pe amândouă

Vezi toate comentariile (1)
Comentează