FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENT

Prezența Rapidului în prima ligă, amenințată: "Nu cred că cererea lor a fost depusă și acceptată"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 21:49

Fostul administrator judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, consideră că banii pe care Rapid îi va primi din drepturile TV nu vor fi suficienți pentru achitarea tuturor datoriilor echipei.

Cristina Andronache este sceptică în ceea ce privește viitorul Rapidului și susține că nu știe dacă formația giuleșteană a depus cererea de înscriere în Liga 1.

Aceasta a mai spus că LPF sau FRF va decide dacă o echipă în faliment va concura în campionat. 

Tribunalul București a decis că Rapid este în faliment. Giuleștenii au făcut apel la această decizie, însă verdictul a fost amânat. 

"Pentru a se salva, Rapid trebuie să facă dovada că datoriile enorme sunt achitate, iar judecătorii puși vor trebui să analizeze decizia unui tribunal care a consemnat falimentul. Cu drepturile TV se plătește o parte, dar cu ce traiește clubul în continuare? Nu cred că pot trăi doar din drepturile TV și să și plătească datoriile.

Dacă aveau bani cred că plăteau până acum, nu ar fi ajuns în situația asta. Sunt sceptică pentru viitorul Rapidului. În toamnă e judecata, recursul fiind ultima cale. Dacă vor primi un răspuns favorabil, se continua perioada de insolvență, încă un an, dar până la acel moment ar putea rezolva.

În general, insolvența durează trei ani, dar există dosare care durează mai mult. Dacă Instanța confirmă falimentul, trebuie lichidat patrimoniul, încheierea contractelor, însă este o procedura de durată. Va depinde de LPF sau de FRF dacă o echipă în faliment intră în campionat. Nici nu știu dacă s-a facut cererea de înscriere. Nu am certitudinea că s-au înscris, nu cred că cererea lor a fost depusă și acceptată"Cristina Andronache, la Digi Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
florimex
florimex  •  03 Iulie 2016, 00:11

S-a dat verdictul deja la ora 23.45 Rapid va juca in Liga a 4-a. Vad ca nu sunteti vigilenti. Aveti echipa slab pregatita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close