FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Prima achiziție pentru Sepsi: a luat un spaniol din Liga a 2-a din România

Managerul clubului, Attila Hadnagy, împreună cu noua achiziție a lui Sepsi, prima din această pauză de iarnă
Managerul clubului, Attila Hadnagy, împreună cu noua achiziție a lui Sepsi, prima din această pauză de iarnă

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 13:42 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 14:16

Sepsi a bifat prima achiziție din 2021. Este vorba despre mijlocașul central Eder González, fotbalist de 23 de ani venit de la Csikszereda din Liga a 2-a. Spaniolul a ajuns în România în vara lui 2017, când a fost luat de formația din Miercurea Ciuc de la Terrassa.

Azi, a fost prezentat oficial de Sepsi, formație cu care a semnat pentru un sezon și jumătate, cu opțiune de prelungire. Eder Gonzalez este un produs al celor de la Mallorca, unde n-a jucat însă decât pentru echipa a doua a clubului. 

La Csikszereda a strâns 32 de meciuri, reușind 3 goluri. În acest sezon are 12 apariții în eșalonul secund, cu o reușită. 

200.000 de euroeste cota pe transfermarkt a lui Eder Gonzalez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează