FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima "achiziție" pentru FC Voluntari! Urmează însă alte 4 plecări + toate detaliile despre perioada de mercato de la formația ilfoveană

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 10:34

FC Voluntari s-a despărțit la finalul anului trecut de șase jucători și va mai rezilia, în aceste zile, alte patru contracte.

La capitolul noutăți se va puncta în perioada următoare, când se vor finaliza tratativele cu o serie de jucători din Franța și Italia. În schimb, prima mutare legată de completarea lotului a fost realizată odată cu revenirea mijlocașului Doru Popadiuc (mijlocaș - 23 de ani).

Jucătorul fusese împrumutat, vara trecută, la Irtysh Pavlodar, în Kazahstan, de unde revine, acum, pentru a se pune la dispoziția antrenorului Cristiano Bergodi.

Se reunesc duminică

FC Voluntari are programată reunirea duminică, 6 ianuarie, la stadionul "Anghel Iordănescu", iar vizita medicală e stabilită la data de 11 ianuarie.

Formația lui Cristiano Bergodi va pleca pe 13 ianuarie în Turcia, unde va sta până pe 25. Va susține acolo și câteva partide amicale, însă numele adversarilor nu au fost încă publicate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează