FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV

Prima buclucașă! FRF investighează premierea jucătorilor de la FC Brașov după retrogradare

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 20:22

FRF a deschis o investigaţie după ce jucătorii de la FC Braşov au fost premiaţi de conducerea clubului pentru remiza înregistrată în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, în urma căreia echipa antrenată de Adrian Szabo a retrogradat în Liga a II-a, au declarat pentru Mediafax surse federale.

Jucătorii de la FC Braşov au fost premiaţi cu cîte 4.000 de euro de conducerea clubului, chiar dacă au retrogradat în Liga a II-a, în urma acestui rezultat.

Conform surselor citate, această premiere a dat naştere la suspiciuni în cadrul FRF, care a decis să deschidă o investigaţie.

Ofiţerul de integritate al federaţiei, Costin Negraru, îi va audia atît pe fotbaliştii formaţiei patronate de Ioan Neculaie, cît şi pe cei medieşeni.

În urma rezultatului de egalitate înregistrat, miercuri, pe Stadionul Tineretului, în ultima etapă a Ligii I, au retrogradat ambele echipe, în prima eşalon rămînînd Concordia Chaijna, care a învins, pe teren propriu, echipa Petrolul Ploieşti, cu scorul de 3-2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
xxrapi
xxrapi  •  29 Mai 2015, 08:07

Poate ar fi bine sa investigheze si delaratiile date dupa meciul Rapid -Craiova de catre Cartu si Felix Grigore ,pe de o parte , si de Bawab pe de alta.Unii zic ca nu au dat prima si Bawab spune ca e singura ,mare,prima de anul acesta! Oricum ,nu e important,e vorba despre Rapid...F.R.F. ,televiziunile si restul mediei gasesc alte subiecte mai ardente...despre Becali,Steaua...

travka
travka  •  29 Mai 2015, 08:02
Postat de robert1205 pe 28 Mai 2015, 22:47

Azi se da prima la Otelul Galati. Obiectiv realizat.

rugam FRF si DNA sa ancheteze declaratia lui Prunea ca Iasiul a jucat ieri pe o prima istorica, de unde proveneau acei bani istorici? de ce era Prunea aseara transfigurat de nervi ca nu a luat ASA campionatul? oare pt ca primeau bani sa o incurce pe Steaua si chiar au reusit??? ce obiectiv avea Iasiul in meciul de ieri pentru a juca pe PRIME ISTORICE???????? DNA ul la ASA Mures, cea mai corupta echipa din liga 1 dupa Cefura Gruia

adyavr
adyavr  •  28 Mai 2015, 23:45
Postat de robert1205 pe 28 Mai 2015, 22:47

Azi se da prima la Otelul Galati. Obiectiv realizat.

Da si tie nu-ti da!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează