FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

„Primă fabuloasă” la FC Argeș, după calificarea în premieră în play-off: „Problema nu este de bani”

FC Argeș a reușit să se califice în premieră în play-off-ul Ligii 1, după ce s-a impus în ultima etapă a sezonului regulat în partida decisivă jucată contra celor de la FC Botoșani, scor 2-1 (foto: Facebook @FC Argeș)
FC Argeș a reușit să se califice în premieră în play-off-ul Ligii 1, după ce s-a impus în ultima etapă a sezonului regulat în partida decisivă jucată contra celor de la FC Botoșani, scor 2-1 (foto: Facebook @FC Argeș)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 21:49 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 22:21

FC Argeș a reușit să se califice în premieră în play-off-ul Ligii 1, după ce s-a impus în ultima etapă a sezonului regulat în partida decisivă jucată contra celor de la FC Botoșani, scor 2-1.

Trupa antrenată de Andrei Prepeliță a obținut în ultimul meci biletele pentru plutonul fruntaș al competiției, după ce în precedentele 29 de etape nu intrase în zona locurilor de play-off. 

Echipa fără golgeter a lui „Harry Potter” » 10 lucruri inedite despre calificarea lui FC Argeș în play-off
FC ARGEȘ
Echipa fără golgeter a lui „Harry Potter” » 10 lucruri inedite despre calificarea lui FC Argeș în play-off

Au venit banii la FC Argeș după calificarea în play-off

În urma performanței obținute, fotbaliștii argeșeni au fost recompensați financiar, iar unul dintre cei mai importanți oameni din angrenajul echipei, Iasmin Latovlevici, a confirmat care este suma pe care el și colegii săi o vor împărți.

După ce clubul a anunțase un bonus de peste 300.000 de euro, Latovlevici, invitat telefonic în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a confirmat cu greu care este suma pe care el și colegii săi au primit-o după ce au obținut calificarea în premieră în play-off.

Deși a evitat să dea o sumă exactă, Latovlevici a confirmat în cele din urmă ceea ce a declarat în studio Helmuth Duckadam. Fotbaliștii de la FC Argeș vor primi 350.000 de euro pentru performanța obținută în actualul sezon competițional.

„E o primă fabuloasă, dar problema nu este de bani. Încerc să le zic și jucătorilor tineri să nu se mai gândească la bani. Să joace și banii vor veni. Dacă stai să te gândești la bani, te deconcentrezi de la ce trebuie să faci. Banul este important, dar dacă ție îți place procesul acesta, de a te antrena, de a fi mai bun, de a juca mai bine, e imposibil să nu vină”, a declarat Iasmin Latovlevici pentru sursa citată.

8,68 milioane de eurovalorează lotul celor de la FC Argeș, potrivit Transfermarkt

VIDEO Imaginile calificării în play-off » Suporterii lui FC Argeș au sărbătorit cu jucătorii

Citește mai multe știri despre FC Argeș

Caz rar în Liga 1: au calificat echipa în play-off, însă „patronul” îi urăște în continuare și vrea să-i dea afară!

Jucătorii i-au întrerupt interviul lui Prepeliță » Descătușat după ce a dus FC Argeș în play-off: „Îi iubesc pe contestatari”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cobadin33
cobadin33  •  10 Martie 2022, 09:34

In situatia in care se afla Romania la momentul actual, cu razboi la granita, perspective economice sumbre, inflatie uriasa etc, primaria din Pitesti da foc la aprx 20 miliarde lei vechi din banii contribuabililor pt primele fotbalistilor! E socant cum exista primari incapabili sa anticipeze ce se intampla in jurul nostru si cat de sinistru arata viitorul urmatorilor ani in plan economic si social. Dar asa se intampla cand nu dai de la tine ci din bugetul primariei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează