FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK,GSP.RO

Primă cât un salariu! Recompensă uriașă pentru medieșeni dacă bat Steaua

În tur, Eric l-a ridiculizat pe Momcilovici când i-a dat mingea printre picioare şi l-a driblat ca-n curtea școlii // Foto Raed Krishan
În tur, Eric l-a ridiculizat pe Momcilovici când i-a dat mingea printre picioare şi l-a driblat ca-n curtea școlii // Foto Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2017 00:00

Jucătorii medieșeni au fost anunțați de conducerea clubului că vor avea primă 50.000 de euro de echipă dacă vor reuși să treacă diseară de Steaua.

Pentru prima dată în acest sezon, Eric și compania joacă pe masă cu 50.000 de euro, cam 2.500 de euro de jucător. Un salariu lunar mediu la Mediaș, care și-așa intră în conturi cu mare întârziere.

Bonusul vine din partea șefilor clubului, dacă alb-negrii vor reuși diseară să învingă vicecampioana și să-și asigure sută la sută locul în play-off-ul Ligii 1.

Obiectiv: locul 3!

''Nouă ne trebuie matematic 3 puncte pentru a fi calificați în play-off. Ne tot chinuim de ceva vreme să obținem cele 3 puncte. Din păcate, ultimele 4 rezultate au fost nefavorabile. Sperăm ca această serie neagră să se termine și să fie mai bine.

Ca orice meci cu Steaua, sper să fie unul spectaculos, noi avem o istorie destul de frumoasă în fața Stelei, ceea ce ne dă dreptul să sperăm la a rezolva problema din meciul direct pentru a ne califica în play-off.

Ar fi cazul să schimbăm obiectivul și să ne gândim că un obiectiv pertinent ar fi clasarea pe locul 3", spune Pustai, care e o sperietoare pentru Steaua, fiind antrenorul cu cele mai bune cifre.

Reintră "Pufosul"

Eric a revenit și el la echipa mare după ce-a fost pedepsit de Pustai și e în lot pentru partida din această seară. "Chiar dacă va fi un meci extrem de greu, preocuparea este să câștigăm. În ultimele meciuri nu am reușit ce ne-am propus, dar acum vom trata altfel meciul. Nu ne interesează că este Steaua, suntem obligați să câștigăm și să prindem play-off-ul. Ne gândim la o victorie și ne dorim să fie un stadion plin pentru că avem nevoie de o susținere din partea fanilor. Sper să trecem peste ultimele probleme și să câștigăm acest meci cu Steaua", a spus Eric.

"Nu mă gândesc la calificare"

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre meciul de miercuri seară, pe care Steaua îl va juca în returul Cupei Ligii cu Dinamo: "4-1 este un rezultat foarte bun. Este foarte greu să întorci un rezultat când trebuie să marchezi trei goluri. Mai ales că e vorba de un meci Steaua - Dinamo, în care ambele echipe se mobilizează foarte bine, indiferent de locul din clasament. Sunt sigur că nu va fi uşor meciul de miercuri, dar îmi doresc pentru noi, pentru palmaresul nostru, pentru a spăla puţin imaginea meciului tur, măcar să câştigăm. Nu mă gândesc neapărat la o calificare, dar în fotbal se pot întâmpla foarte multe lucruri."

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
behaila
behaila  •  26 Februarie 2017, 19:19

Tot aud tâmpenia a sta cu Dinamo depinde de Steaua! 1. Care Steaua, că nea Gigi ne-a explicat pe ei îi cheamă FCSB! 2. Cu ce ar ajuta-o pe Dinamo faptul că FCSB câștigă meciul cu Gazul? FCSB s-ar duce la mai multe puncte în față și le-ar reduce șansele la podium în cazul în care Dinamo intră în play-off! Iar Dinamo dacă nu câștigă meciul cu Pandurii nu intră în play-off indiferent de ce face FCSB-ul diseară! Sau intră cu 38 de puncte ceea ce înseamnă fix... pixu. Mai bine merge în play-out cu 41! Concluzie: Mediașul are toate șansele să câștige toate punctele diseară așa cum a făcut-o de multe ori. FCSB-știi se tem și au început să meargă pe teoria blatului. Vezi Doamne bate Gazul că nu iubește Reghe și Gigi pe Dinamo. Ha ha, dar la poziția lor în clasament nu se gândesc ?! Câte omenii să facă și cu finu Gicu în play-off? Omul le-a atras deja atenția: voi nu vedeți că ați rămăs la multe puncte în urma noastră? Vor fi doar două meciuri directe în play-off. Restul vor fi cu CFR, ASTRA, Craiova și să zicem Gazul ori Dinamo? Cu care dintre astea mai are Gigi garantate 6 puncte de și-ar permite să piardă deliberat meciul de diseară?! Mult succes profesore Puștai!

buranu
buranu  •  26 Februarie 2017, 14:38

Intrebarea corecta este : " De unde are un club care nu poate plati salariile la timp, bani pentru prime asa de mari". Chiar nu se sesizeaza nimeni?

gazistu
gazistu  •  26 Februarie 2017, 13:40

Cu Dinamo in playoff e mai greu...mai bine pierzi acum 3 puncte care injumatatite ar fi 1,5 puncte, decat in playoff, 2 meciuri directe cu Dinamo de 6 puncte!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează