FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 2-0

Prima ceartă » Mulţescu şi Anghelache s-au contrat după eşecul cu ACS Poli

Mulţescu a intrat deja în conflict cu Anghelache
Mulţescu a intrat deja în conflict cu Anghelache

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 20:39

Mulţescu a trimis săgeţi către conducere, Anghelache a replicat acid.

Dinamo a pus ACS Poli Timişoara, prin eşecul de vineri seară, de pe "Dan Păltinişanu", pe harta Ligii 1, bănăţenii fiind, în premieră, în prima divizie. Iar în curtea "cîinilor" s-au auzit primele înţepături directe între Gigi Mulţescu şi conducere!

"În ultimele două zile din cantonament, înaintea meciului, au fost multe prezentări, festivităţi, multe reclame. Am crezut că jucătorii vor trece peste oboseală, dar m-am înşelat", a declarat antrenorul imediat după meci.

Trimitere directă către conducătorii ce-au organizat, miercuri, prezentarea echipamentului, implicînd 8 jucători la acţiune, şi joi prezentarea nou-sosiţilor, printr-un eveniment la Săftica.

Replică rapidă
Preşedintele Constantin Anghelache n-a rămas dator. Cu trimitere directă către antrenor: "La noi, echipa s-a exprimat destul de modest. Dinamo a arătat ca o echipă care a jucat ceva, dar n-a jucat ce trebuie. Aştept să revăd partida ca să-mi dau cu părerea asupra unor eventuale erori din joc. Toate evenimentele din ultimele zile au fost puse la punct de departamentul de marketing împreună cu antrenorii. Şi nouă ni s-a părut echipa destul de neangajată la efort, o să disecăm şi o să vedem care sînt cauzele".

Scurtcircuit la transferuri
Mulţescu a evitat să vorbească în ultimele săptămîni, dar este dezamăgit de greutatea cu care ajung la echipă două vîrfuri, unul împins şi altul retras, plus un fundaş stînga, mai ales că i-a cerut pe aceşti jucători din prima zi a mandatului!

Conducătorii i-au transmis să se descurce deocamdată cu ce are. Cu toate că s-au invocat motive medicale, la începutul acestei săptămîni au fost refuzaţi atacanţii Savici şi Cardozo, plus fundaşul stînga Ben Amor, dar agenţii fotbaliştilor au acuzat sumele mici propuse ca salarii de către şefii roş-albilor.

"Avem timp pînă la finele lunii august, cînd expiră termenul la transferuri, să mai aducem dubluri pe posturi dacă va fi nevoie şi antrenorul va solicita", a comentat, joi, preşedintele Anghelache.

10 fotbalişti au plecat de la Dinamo în acest mercato: Alexe, Nica, Scutaru, Axente, Homei, Crăciun, Stănescu, Dandea, Tudose şi Cristea

9 jucători au sosit la Dinamo, pînă acum, în această vară: Fai, Asanovici, Thomas, Hasanovici, Durimel, Elton, Ndaw, Vaştag şi Lazăr

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
redbuldog
redbuldog  •  22 Iulie 2013, 10:00

Hallo ziaristii facuti la apel..!?Mai treceti inca unul... Musat asta era un fotbalist de care Dinamo acea mare nevoie de el,la fel ca si Nica si Stanescu,pentru care NU s-au adus inlocuitori pe masura,acuma vina o paseaza intre ei Multescu pe Lache ,Lache pe NeaGoitz si NeaGoitz pe alde bhorcea&badea!

fangigi
fangigi  •  22 Iulie 2013, 00:14
Postat de xzx pe 21 Iulie 2013, 19:23

si unde este cearta ???? Articol in stil gsp iar titlul ...... sub nivelul presei din ...Somalia

Regheblat l-a dat afara pe Prostea ala micu printre pupaturi si complimente reciproce la adresa mamelor!

polistul68
polistul68  •  21 Iulie 2013, 23:31
Postat de zidane92 pe 21 Iulie 2013, 19:16

nu stam rau la capitolul noroc? noi din postura de campioni am jucat play-off de CL cu manchester united si lazio roma altii au jucat cu bate borisov si standard liege despre ce vorbim?sa nu mai vorbesc ca in 2007 aveam nevoie sa ia CL united sau chelsea si ambele fiind semifinaliste s-a ajuns la finala milan-liverpool cat despre scutaru-asanovic nu stiu care e mai bun,cert e ca sunt slabi ambii,barbut,seroni si trandu sunt 3 jucatori din actuala acs recas oricum poli spiritual ramane ASU care a luat-o de la zero nu o echipa care a trecut prin "n" fuziuni

a...tu imi vb de meciuri si ghinioane din deceniul trecut..Poli ce sa mai zica ? grupa de europa ligue cu ajax, zagreb si andrelecht.... apoi Sahtior..Stuttgard...Manchester City....deci se paote si mai rau ca voi.,..oricum, aveti datoii mari din trecut, la cite picioare ati rupt, cite ghete de aur ati luat...de meciuri trintite, nu mai vb...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează