FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Prima "ciocnire" a zilei Rapid-Steaua a fost evitată de giuleşteni ;)

spadacio (stanga), în duel pentru balon cu stelistul szekely
spadacio (stanga), în duel pentru balon cu stelistul szekely

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Uvertura Rapid-Steaua, meci programat în această seară, a fost refuzată dimineaţă de giuleşteni, imediat după micul dejun. Îmbarcaţi în autocar pentru plimbarea de dimineaţă, rapidiştii nu au mai mers, ca de obicei în ziua partidelor din Bucureşti, la biliard, la IDM, după ce au auzit că acolo au ajuns deja fotbaliştii din Ghencea.

Vişiniii au schimbat  locaţia pentru a nu da naştere la speculaţii, apărute după ce Dumitru Dragomir a lăsat senzaţia că meciul Rapid-Steaua ar putea avea un deznodămînt anunţat giuleştenii fiind ieşiţi din orice obiectiv, în timp ce Steaua continuă lupta pentru titlu cu CFR.

Dacă se întîlneau la biliard, nu ar fi fost pentru prima dată. Jucătorii celor două formaţii au dat nas în nas exact în acelaşi loc pe 30 martie 2006, în ziua meciului tur al sfertului de finala de Cupa UEFA, Rapid-Steaua, scor 1-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează